Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az igaz, hogy Ukrajnából nem...

Az igaz, hogy Ukrajnából nem csak magyar és ukrán állampolgárok jönnek hozzánk? Állítólag afrikai nemzetiségűek is vannak közöttük, meg indiaiak. Erről mi a véleményetek, kiket kellene befogadnunk?

Figyelt kérdés

2022. febr. 27. 18:31
A kérdező szavazást indított:
Csak a magyarokat
Magyarokat és ukránokat is
Mindenkit
Senkit
23 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
61%
Kizarolag a szoke, 20 - 30 eves finom hangu, selymes feher boru es apolt szuz ukran lanyokat.
2022. febr. 27. 18:32
 2/7 anonim ***** válasza:
40%
Tudom, nehézt jobberpatkányoknak megérteniük, de a nélkülöző, elűzött ember menekült. Tudom szaradarabok nem értitek, de a menekülteknek minden rendes nép segítséget ad.
2022. febr. 27. 18:32
 3/7 anonim ***** válasza:
11%
Így van utolsó
2022. febr. 27. 18:33
 4/7 A kérdező kommentje:
#2 Akkor magyarázd már el nekem, hogy a szíriai menekülteket miért nem engedtük be? Ők is háború elöl menekülnek. Vagy szerinted most mindenki szardarab, Orbán is?
2022. febr. 27. 18:34
 5/7 anonim ***** válasza:
21%

Aki nem tudja igazolni magát azt elkülönítik illetve nyilván beszélgetnek vele egy kicsit ukranul

Ha pl nem tud ukránul és néger akkor felmerül a gyanú hogy nem ukrán... :)))

2022. febr. 27. 18:36
 6/7 anonim ***** válasza:
11%
Tudom, nehéz ezt a ballerpatkányoknak megérteniük, de a nélkülöző, elűzött ember menekült. Tudom szardarabok nem értitek, de a menekülteknek minden rendes nép segítséget ad.
2022. febr. 27. 18:37
 7/7 anonim ***** válasza:
72%
Azoknak nagyon nem mo. az első biztonságos ország, ez tény. Eleve szerbiából jönnek az meg iszlám többségű ország.
2022. febr. 27. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!