Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mégsem olyan gonoszok az...

Mégsem olyan gonoszok az oroszok? 🏵️🌼💮

Figyelt kérdés

[link]

Medvegyev szerint Ukrajna területeinek szétosztása még mindig jobb, mint ha az ukránok belépnének a NATO-ba

2023. április 25. 17:28

„Lengyelország, és lássuk be, Magyarország és Románia évtizedek óta arról álmodik, hogy átveszi Ukrajna nyugati régióit”

2023. máj. 25. 06:24
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Aki azt hiszi,hogy ha a háború akárhogyan is de véget ér és mi kapunk utána akár 1 cm ukrán földet,az sűrgössen keresse fel háziorvosát,gyógyszerészét.
2023. máj. 25. 06:36
 2/9 anonim ***** válasza:
97%
Ebből a két mondatból, nem tudom, hogy lehet leszűrni azt, hogy mégsem olyan gonoszak a ruszkik. Egy ország szétosztásáról beszélnek.
2023. máj. 25. 06:44
 3/9 A kérdező kommentje:

2.

Úgy hogy nem önző módon maguknak akarják megtartani ukrajnát, hanem jótékonyan szétosztanák !

Azt hittem leesett!

2023. máj. 25. 06:54
 4/9 anonim ***** válasza:
87%

Vagyis akkor úgy gondolod, hogy Trianon sem volt gonosz, mert szétosztották a területeket más országoknak?

érdekes gondolatmenet, ilyet se hallottam még.

2023. máj. 25. 07:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenre már egyszer ráfázott Magyarország, amikor Hitlerrel szövetkezett.
2023. máj. 25. 07:02
 6/9 anonim ***** válasza:
91%
Ki álmodik erről? Kell a francnak mégegy lepisztult, romák által lakott terület ahol ismét csak buta fidesz szavazók vannak.
2023. máj. 25. 07:38
 7/9 anonim ***** válasza:
6%
Nem gonoszak, olyanok, mint a németek 1938-ban, vissza akarják adni a jogtalanul elvett területeket más országoknak is. Kivételesen jók tehát, a háborúban is az abszolút jót képviselik a tolvaj, fasiszta Ukrajnával szemben.
2023. máj. 25. 09:28
 8/9 anonim ***** válasza:
88%

"aguknak akarják megtartani ukrajnát, hanem jótékonyan szétosztanák"

pont ugy amikor a nacikkal felosztottak maguk kozott lengyelorszagot.

ebredj fel ember! butrasagot beszelsz

2023. máj. 25. 09:37
 9/9 Hintalow ***** válasza:

Figyu, én is lenyúlnék kicsit pénzedből/tulajdonodból/hugod erényéből, de alapvetően nem vagyok rossz ember, adnék belőle a Józsinak is.

Nincs harag ugye, jó arc vagyok ugye? 😀

2023. máj. 25. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!