Mennyit keresel?
Figyelt kérdés
Kezdem én:
nettó 280 ezer (középiskolai tanár, 5 év munkatapasztalat, felsőfokú végzettség)
Kérlek, ezeket a tényezőket (szakma, munkatapasztalat és végzettség) írjátok a bér mellé!
2023. máj. 24. 19:41
1/21 anonim válasza:
Többet mint a gyurcsány-korszakban. Gyurcsány és Bajnai kivették az utolsó forintot is a zsebemből.
2/21 A kérdező kommentje:
Oké, de mennyi az annyi és milyen munkáért keresed meg?
2023. máj. 24. 19:43
3/21 anonim válasza:
792k nettó, szoftverfejlesztő, 4 év.
4/21 anonim válasza:
Nettó 280 ezer plusz 12 ezer cafeteria. Állami szféra, felsőfokú végzettséggel, 30 év munkaviszony... 😰
7/21 anonim válasza:
Nincs vegzettsegem, napi 6-8 orat dolgozom tuloraktol fuggoen, igy netto 1500-1600 font korul kapok havonta.
8/21 anonim válasza:
660 milliárd
Szakmunkásképző.
Gázszerelő
9/21 anonim válasza:
Netto 510. Katonatiszt, 1 ev “tapasztalat”.
10/21 mindentudó99 válasza:
Nettó 430 plusz 40 Szép kártya plusz 13 . havi. De most léptem be fél éven belül még felmegy 500 környékére kb. Raktáros vagyok egy multicégnèl. Nulla tapasztalattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!