Tanárok mikor fejezik be ezt az utcai bohóckodást?
Magukat égetik csak közbe egyre több csontváz hullik ki a szekrényből és minden hétre jut belőle.
"azért mert már nagyon irritálóak ezek a bohóckodások."
Kérdező, téged mennyiben befolyásolnak, miben hátráltatnak. milyen veszteséget okoznak neked a tüntetések? Vagyis miért irritálnak?
Aki az oktatási miniszterről kérdez: nem néztem utána, de nem sok olyan ország lehet a világon, ahol a 2 legalapvetőbb ágazatnak nincs minisztere: oktatás, egészségügy. Szégyenletesnek tartom, hogy a hozzá nem értő belügyminiszter tart sakkban mindenkit.
Én kérdeztem az oktatási miniszterről és célzottan a kérdezőnek szólt volna a kérdésem. Okkal.
De ha már lelövődött a poén, nos, igen, sokat elmond egy országról, hogy nincs oktatási tárcája és az ezzel kapcsolatos teendők ellátása a belügyminiszter hatáskörébe került. Nonszensz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!