A balosok akik ukrán zászlós Facebook posztokat rakosgattak ki most a Bahmuti kudarc után hova tűntek?
Figyelt kérdés
2023. máj. 22. 21:09
1/18 anonim válasza:
Nem tűnt el szerintem senki. Továbbra is tartom, hogy ezt a háborút nem tudja megnyerni Oroszország. A számára legjobb forgatókönyv is óriási arcvesztéssel, az eredetileg kitűzött célok el nem érésével és elképesztő mennyiségű elköltött pénzzel jár már most. Egyébként milyen összefüggés van a baloldaliság és aközött, hogy valaki szerint Ukrajna a saját területeit, a saját lakosait, a saját szuverenitását védi egy orosz agresszorral szemben?
2/18 anonim válasza:
Kezdenek rájönni, hogy az Ukrajna melletti háborús uszítás füstbe ment terv. A választók sem szimpatizálnak vele. Soha sem nyert ekkorát a fidesz, és lassan 4/5-ös többsége is lenne a kormánynak ha ma lenne a választás.
A baloldal háborús politikája teljesen elbukott.
A frontra akartak minket küldeni. De mi magyarok nem akarunk más országért harcolni mert nekik Gyuri bácsi ezt parancsolta a dollárokért cserébe.
3/18 anonim válasza:
Milyen háborús uszítás? milyen háborús politika? Ki akart a frontra küldeni?
4/18 anonim válasza:
Gyurcsányék, a baloldal. Ezzel kampányolt a bukott MZP, a baloldal, Gyurcsány parancsára.
5/18 anonim válasza:
Aham, megmutatod, hogy hol kampányolt ezzel MZP?
7/18 anonim válasza:
Talán ,mert a magyarok normálisabb része elítélte, hogy az oroszok megtámadták Ukrajnát.
Tudom tudom, fideszesek Ti, akkor is putyinkát támogatnátok, ha Nyíregyházát bombázná szét.
9/18 A kérdező kommentje:
Ha elvesztitek a háborút az oroszokkal szemben akkor mit fogtok kitalálni?
Feladtátok direkt,mert egyébként 3x eljutottatok volna Moszkváig vagy mi?
2023. máj. 22. 21:58
10/18 anonim válasza:
Elmeséled, hogyan tudná megnyerni Oroszország ezt a háborút? Egyébként én nem tudom megnyerni ezt a háborút, tekintve, hogy nem állok háborúban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!