Mivel szerezte meg az ellenzék legutóbb a 2/3-ot ?
Figyelt kérdés
2023. máj. 22. 10:46
1/5 anonim válasza:
-MZP kommunikációja
-Jobbikos botrányok
-Gyurcsány jelenléte
-Egymást jobban gyűlölik, mint a Viktort
2/5 anonim válasza:
Azt is kiemelném, hogy nem volt normális programajuk, csak arról beszéltek, hogy itten európai ország lesz, meg a csúnya Orbán rezsim el fog tűnni. De arról, hogy pontosan hogyan lesz jobb, semmi szó nem volt az égegyadta világon...
3/5 anonim válasza:
Nekem MZP szimpatukus volt az elejen. Szerintem igenis vannak jo meglatasai, gondolatai de nagyon meggondolatlanul beszel es tapasztalatlan abban a formaban, hogy mit szabad es mit nem szabad mondani a politikaban. Vannak dolgoka amiket ugy akkor sem mondunk ki ahogy MZP teszi meg ha igaz is akkor sem. De amugy meg a masik dolog, hogy az ellenzeki "osszefogas" az egy nagy vicc. Tehat ha van Circus Maximus akkor ez az volt. Illetve amig Gyurcsany jelen van a politikaban addig a fidesz mindig nyerni fog mert hatalmas utokartya a fidesz kezeben a gyurcsanyozas. Ha ezt o is felfogna hogy tobb kart okoz a jelenlete mint amennyi haszna van akkor talan tenyleg ertelmes politikusnak tartanam de o is annyi hulyeseget csinal es azt hiszi van haszna pedig nincs.
4/5 anonim válasza:
Mire gondolsz kérdező? Nekem ez a kérdés így zavaros. Ellenzék 2/3-ot 1994 szerzett (MSZP-Szdsz) és 2010-ben a Fidesz.
5/5 anonim válasza:
Milyen ellenzéki 2/3-ról is beszélünk? Ezt jó lenne tisztába tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!