Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Jól látom, hogy ez lesz a...

Jól látom, hogy ez lesz a háború vége?

Figyelt kérdés

Most már a hülye is látja, hogy szép lassan, de biztosan az oroszok célt fognak érni.

Viszont már most látom, hogy majd a nyugati meg hazai libsi média úgy fogja találni, mint a mostani Bahmut esetet, hogy csak véletlen volt még igazából a kutyát nem érdekli, hát Bahmut is egy zsák falu.

Igaz, egy hete még ezen sírtak, ez volt az alfa meg az omega 😂😂😂

2023. máj. 21. 19:19
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
80%
Hatalmas eredmény egy nagyhatalomtól egy év után.
2023. máj. 21. 20:46
 22/28 anonim ***** válasza:
2%

22

Te a nyugatit kis öreg!

Én tényeket közlök és bizonyitok!

[link]

Ukraine - Another Ukraine Citizens About Ukraine Nazi Forces - spot - Ukraina - Dalsi UA obyvatele o zverstvech Ukrainskych sil - spot

2023. máj. 21. 20:48
 23/28 anonim ***** válasza:
63%

"Most már a hülye is látja, hogy szép lassan, de biztosan az oroszok célt fognak érni."

Tényszerűen nézve, egyik oldalt sem favorizálva ez egyszerűen nem igaz.

A háború egyik legfontosabb orosz célja az volt hogy megdöntsék a kormányt és oroszbarát vezetést tegyenek a helyére - ez nem sikerült. Zelenszkij támogatottsága erős és a nép maradék része is rettenetesen megutálta az oroszokat. Oroszbarát kormány ott nem fog tudni megmaradni a következő évtizedekben, a politikai befolyás lehetőségét elvesztették Ukrajna felett.

Egy másik cél ukrajna demilitarizálása volt - ez nem sikerült, ömlenek a fegyverek ukrajnába még ha pusztulnak is.

Ami eddig valamennyire haladt az oroszoknak az a területfoglalás de a múlt őszi ukrán ellencsapásnál elvesztett fontos területeket pl Herszont azóta sem tudták visszaszerezni.

Az hogy Bahmut ekkora sikernek van elkönyvelve, pont hogy azt mutatja, hogy nem megy olyan jól a hadművelet az oroszoknak ahogy tervezték. Az egész országot az irányításuk alá akarták vonni, most egy 70 ezres romváros elfoglalása az ünneplendő győzelem. Érezzük a különbséget? Az ukránok pedig szépen továbbmenni a következő megerődített és kezdődik az egész elölről.

2023. máj. 21. 21:50
 24/28 anonim ***** válasza:
13%

23.

- A háború egyik legfontosabb orosz célja az volt hogy megdöntsék a kormányt és oroszbarát vezetést tegyenek a helyére

Ezt ki mondta?

A Nyugati propaganda!

Ahogy a 3 napos tervet!

- másik cél ukrajna demilitarizálása volt

Ez is hazugság! Nácitlanitás volt Cél!

2023. máj. 21. 21:59
 25/28 anonim ***** válasza:
66%

"A háború egyik legfontosabb orosz célja az volt hogy megdöntsék a kormányt és oroszbarát vezetést tegyenek a helyére"

Nem, ezt maga Putyin mondta: [link] Google fordító segít, ha nem tudsz oroszul. Nyíltan neo-nácinak bélyegezte meg az ukrán kormányt, majd azt mondta, hogy Ukrajnából el kell távolítani a neo-nácikat. Mi ez, ha nem nyílt és egyértelmű kijelentés amellett, hogy az ukrán kormányt el kell távolítani?

"Ez is hazugság! Nácitlanitás volt Cél!"

Megint csak Putyint tudom idézni:

"Мной принято решение о проведении специальной военной операции. Ее цель - защита людей, которые на протяжений восьми лет подвергаются издевательствам, геноциду со стороны киевского режима. И для этого мы будем стремиться к демилитаризации и денацификации Украины"

Magyarul:

"Úgy döntöttem, hogy különleges katonai műveletet hajtok végre. Ennek célja, hogy megvédje azokat az embereket, akiket a kijevi rezsim nyolc éve bántalmaz és népirtásnak tesz ki. Ennek érdekében pedig arra fogunk törekedni, hogy Ukrajnát demilitarizáljuk és denácifikáljuk."

A fordítást a DeepL fordítóval csináltam, de habár oroszul nem tudok, a ciril betűket tudom olvasni, és hát a демилитаризации (magyar átírással demilitarizacíj) nagyon hasonlít arra a szóra, hogy demilitarizáció, szóval ne próbáld meg nekem előadni, hogy ezt csak úgy odaillesztette a fordító :)

2023. máj. 21. 22:16
 26/28 anonim ***** válasza:
65%

Kedves 24, ahogy a 25-ös szépen be is mutatta, én is Putyin beszédéből tudtam meg a célokat, remélem ő nem számít neked nyugati propagandistának :)

A denácifikálás alatt egyértelműen az ukrán kormány eltávolítását értette, hiszen személyesen ki is fejtette, hogy az ukrán kormány neonácikból áll. Itt van róla egy videó, tessék: https://www.youtube.com/watch?v=rkos-aWbo7w

A háború egyik legkorábbi hadművelete, Kijev és a hosztomeli reptér megtámadása deszantosokkal pedig pont hogy Kijev elfoglalását, Zelenszkij elfogását vagy likvidálását célozta, de nem járt sikerrel. Egyébként Zelenszkij is beszámolt arról hogy alig tudtak elmenekülni az orosz kommandósok elől, bár szerintem neki úgysem hiszel.

A demilitarizációt szintén szó szerint kijelentette Putyin ahogy az előző válaszból is láthatod. De itt van még egy cikk a közvetlenül a háború előttről ahol Lavrov is szó szerint a demilitarizációt jelölte meg célként.

[link]

Illetve már csak ha pusztán a logika mentén nézzük, mégis hogy nézett volna ki szerinted a denácifikálás, ha sem a kormány megdöntéae, sem a demilitarizálás nem szerepel a célok közt? Az orosz hadsereg besétál Ukrajnába, lelövöldözi a nácikat és ezt a ukrán kormány és hadsereg tétlenül nézi? Remélem látod hogy ez így semennyire nem logikus elképzelés.

Kérlek nézz utána mielőtt olyanokat állítasz amelyek 5 másodperc kereséssel megcáfolhatók. :)

2023. máj. 21. 22:46
 27/28 anonim ***** válasza:
68%

Valójában Putyin is Sváb embere és ugyanaz a cél mint a nyugatnak emberiség megosztása.

[link]

[link]

[link]

2023. máj. 21. 22:58
 28/28 anonim ***** válasza:
0%

Véleményem szerint, ( és tényleg ne legyen igazam ) ez a háború eszkalálódni fog Európára.

Ukrajnában jelenleg nagyon sok NATO katona van, és a fegyver szállítmányokat kísérő civil is.

Valamint a németek a rheinmetall javító üzemét is Ujrajnába telepítették. A NATO 5. cikkelye alapján valamennyi tagot ért támadásnak tekinthető a külső fél által egy NATO-tagállam területe, lakossága vagy hadereje ellen alkalmazott bármely erőszak, azaz e feltételek külön-külön „casus belliként" értelmezhetők és alkalmazhatók.

Ha bekövetkezik ezeknek a NATO katonáknak egy támadása, az kb azonnali eszkaláció.

Már Orosz területen is harcok dúlnak, a belgorodi régióban.

Ha erről kiderül egyértelműen, hogy köze van hozzá Ukrajnának, ( ami elég valószínű, mivel Zelenszki maga is ilyeneket tervezgetett ) akkpr megint csak eszkaláódik a háború.

Szóval szerintem ez a háború még el se kezdődött igazán.

2023. máj. 24. 04:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!