Az usa agresszióval, megszállással,lopásokkal kapcsolatban mit lehet tenni?
Az USA a földrengések után folytatja a szíriai olajlopásokat
Washington mintegy 900 katonát állomásoztat Szíriában!
elsősorban az Al-Tanf bázis és az ország északkeleti régiója között megosztva.
Megszállásuk a nemzetközi jog szerint illegális,
mivel azt a kormány jóváhagyása nélkül hajtották azt végre.
A képek, amiket látsz, az amerikai erők jelenlétét mutatják a szíriai olajkutakban, amely a szíriai néphez tartozik, de amelyet az Egyesült Államok nyilvánosan kifosztott, hogy az Egyesült Államok háborús uszító és romboló programjaira költse Nyugat-Ázsiában. Az Egyesült Államok kormánya azt mondta, hogy az Egyesült Államok szíriai olajat szállít [..
"írja az oroszhírek.hu a The Cradle-ra hivatkozva"
Szóval összegzem: egy láthatóan nyugatellenes, közel-keleti portál cikkét lehozza a rendkívül objektív oroszhirek.hu, és a patinás magyarnemzet úgy gondolja, hogy ez közlésre érdemes, és ha esetleg valakihez nem jutna el ez a fontos, és tényszerű információ, akkor rajtad keresztül becsatornázódik a gyakorira is.
Nagyszerű...
4
Sajnálom hogy a vakságod,ami ugye szelektiv kiszűrte az egyes válaszomban linkelt oldalt, de hát a főnid kiadta a parancsot, hogy mindent le kell oroszoznod ami kiesik a propagandád látóköréből! Ennyi !
2-es.
az elsődleges kérdés nem az amit te vetettél fel,hanem,hogy amit Usa csinál az miért van rendben,akkor ezzel ellentétben amit az oroszok csinálnak az meg miért van elitélve?
ha az Usa agresszióját elfogadjuk,akkor az orosz agressziót is elkéne fogadni.
Ha az Orosz agressziót elitéljük, akkor az Usa agresszióját is elkéne itélni
6.
Így van de hát ki van adva neki hogy milyen választ fogadhat irhat, ezt nem ő dönti el!
"kiszűrte az egyes válaszomban linkelt oldalt"
Jól értem, hogy több accounttal is trollkodsz egyszerre?
8
Nem csak elirtam, ez a szar mobil magától irja be a szavakat veled még nem fordult elő?!
Úgy akartam irni: "az egyes válaszban linkelt oldalt"!
8.
Ne terelj!
Csak a kerdesre nem valaszoltál!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!