Ciki hogy külföldi ismerőseimnek nem árultam el hogy tavaly a Fideszre szavaztam?
Figyelt kérdés
Amikor rákérdeztek/rákérdeznek, inkább azt mondtam nekik hogy nem szavaztam, különben kaptam volna egy csomó zaklató kérdést hogy miért szavaztam egy ilyen oroszbarát pártra. Az EU-ban most tényleg durván ki vannak akadva attól amit Magyarországról hallanak és ha személyesen engem nem is csesztetnek érte de azért nem rejtik véka alá a véleményüket2023. máj. 12. 22:36
11/16 anonim válasza:
Igen ciki. Ha már egy populista, néphülyítő közpénztolvajra szavaztál, legalább vállald fel és próbáld meg megvédeni a döntésedet. Ne félj úgy a vitától, mint a miniszterelnököd.
12/16 anonim válasza:
Az a ciki, hogy megkérdezték. Magánügy.
13/16 anonim válasza:
Az ciki hogy a Fideszre szavaztál. Az hogy hazudozol össze vissza az természetes következménye annak, hogy fideszes vagy.
14/16 anonim válasza:
Már önmagában az is ciki, hogy külföldiekkel ismerkedsz.
15/16 anonim válasza:
"Azt mondjuk megértem, hogy miért szavazott a Fideszre, mert a Fidesz-rezsim alatt szépen meggazdagodott"
Érdekességképp én fideszrühellőként a fidesz rezsim alatt tollasodtam meg. Fenntartamak egy olyan törvényt, mely miatt bizonyos munka adómentes. Természetesen ezt politikusaik miatt írták, csak más is van aki beleesik.
Sors iróniája, hogy sok notórius fidder alattuk szegényedett el.
Muhhahhahha...
16/16 NTBS válasza:
Nem tartozol senkinek elszámolással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!