Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Lehet, hogy a nyugat pártiak...

Lehet, hogy a nyugat pártiak egy konteóst követnek? Ugyanis Zenenszkij szerint már Putyin meghalt januárban !

Figyelt kérdés

[link]

Zelenszkij: lehetséges, hogy Putyin már nem él

A davosi Világgazdasági Fórumon tartott beszédében tért ki az orosz elnökre is Volodimir Zelenszkij. Az ukrán elnök nem tudja, ki lehet az, aki a döntéseket hozza Moszkvában.

2023. máj. 8. 14:55
 1/9 anonim ***** válasza:
94%

Miért, az orosz pártiak titkos lézerfegyverei és csúcsrakétái a nyugati háttérhatalmakkal és Biden fiának titkos ukrajnai laborjaival nem konteó?

Zelenszkij ezzel arra próbál célozni, hogy ennyire lehet hinni az oroszoknak, hogy már azt se vehetik készpénznek, hogy Putyin diktál.

2023. máj. 8. 15:10
 2/9 anonim ***** válasza:
91%

Tok mind1 h ki van ukranoknal pozicioban, nem a szemelye miatt tamogatjuk ukrajnat.

Hanem mert harcolnak a sajat hazajukert, es teruleteikert, egy agresszor diktatura ellen.

2023. máj. 8. 15:22
 3/9 anonim ***** válasza:
91%

Harcolnak ugye a hazájukért,...de vasvillával.

"MI" valamiért nem kívánunk fegyver adni nekik. Az oroszokat viszont vígan pénzeljük a horror túlárazott "fantasztikusan kedvező" hitelek fizetésével.

Klassz ez.

2023. máj. 8. 15:31
 4/9 A kérdező kommentje:

1,2,3.

Szóval konteósok vagytok!

2023. máj. 8. 16:22
 5/9 anonim ***** válasza:
89%
4 - Igen, így van, a mocskos imperialista Nyugat pártján állok, aki internetet hozott a házadba és lehetővé tette, hogy bepötyögd baromságaidat az általuk készített számítógépen keresztül.
2023. máj. 8. 16:25
 6/9 anonim ***** válasza:

Bezony,bezosn.

A nemzetközi helyzet IS fokozódik! Nemsokára kérnek majd valamit,... :)

2023. máj. 8. 16:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Lehet, de azóta volt Húsvét és feltámadt.
2023. máj. 8. 16:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen, Putyin meghalt, szellemlátó vagyok, szoktam vele beszélgetni.
2023. máj. 8. 20:19
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
5: Ha nekem kínai számítógépem van meg magyar netem, akkor kit kell támogatnom?
2023. máj. 8. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!