Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért nem értik meg az emberek...

Miért nem értik meg az emberek, hogy Klaus Schwab csak jót akar nekünk?

Figyelt kérdés
Azt mondja, nem lesz semmid, de boldog leszel. Az emberek nem akarnak boldogok lenni?
2023. máj. 1. 11:04
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
84%
Gondoltál már rá kérdező, hogy talán Hazudik!?
2023. máj. 1. 13:44
 12/26 D-Mano ***** válasza:
78%

9-es,

te államnélküliséget szeretnél? Tudod, mivel jár az, ha nincs állam?

Ha pedig nem államnélküliséget szeretnél, akkor azt tudni kell, hogy az állam működtetéséhez pénz kell.

Persze lehet optimalizálni az állami működést, hogy költséghatékonyabb legyen, így csökkentve az adók mértékét, vagy kiszervezni bizonyos feladatokat az államtól úgymond magánkézbe, és így csökkenteni az adókat, de akkor meg annak a szolgáltatásnak a díját kell kifizetni, csak nem adó formájában.

2023. máj. 1. 13:53
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz nem kell hazudni, hogy rosszat tegyél.

Csak meg kell győződnöd, hogy mg tudod váltani a világot ezzel az ötlettel.

2023. máj. 1. 13:54
 14/26 anonim ***** válasza:
95%
Már volt olyan, kedves kérdező, hogy mások akarták helyettem kitalálni, hogy hogy lehetek boldog. Nem lett igazuk. Nem kell elvenni tőlem a vagyonomat, hogy boldog legyek. Én tudok boldog lenni úgy, hogy bírom az én kis vagyonkámat.
2023. máj. 1. 18:08
 15/26 anonim ***** válasza:
49%
Vicces látni a sok prolit, ahogy félti a "vagyonkáját" -miközben ma sincs semmije- és pont azoknak dolgoznak, akik kifosztják őket.
2023. máj. 1. 18:22
 16/26 anonim ***** válasza:
93%

Nekem milyen vagyonom van?

2023. máj. 1. 18:26
 17/26 anonim ***** válasza:
28%

Az állami intézmények gondoskodtak arról, hogy ne bízzak az államban, mint boldogítóban. Aki mindennel ellátna, amire szükségem van. Valóság: Az állam egy nagyon rossz gyámja lenne a polgárainak, mert csak megszerezni akarja a vagyon fölötti rendelkezést, a vele járó felelősséget, gondokat, bajokat nem akarja vállalni.

Engem megpróbáltak gyámság alá venni, hogy biztonságot nyújtsanak. Az eredmény a kiszolgáltatottság érzése, félelem, bizonytalanság lett, nem pedig boldogság, hogy igen, segítséget kapok. Ugyanez lenne, ha az állam akarna gyámkodni az emberek fölött, azok megkérdezése nélkül.

2023. máj. 2. 17:56
 18/26 anonim ***** válasza:
92%
Ha a vagyonról való lemondás boldogítana, akkor lehet, hogy már apáca lennék valahol. Ha még nem, akkor a diákhitel visszafizetése után vonulnék kolostorba.
2023. máj. 2. 17:58
 19/26 anonim ***** válasza:
16! Ez az, hogy valószínűleg semmi de rettegsz hogy majd "elveszikaklauszsábkommunistákok"
2023. máj. 2. 18:27
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
17! Mennyivel is jobb, higy ma a piac "gyámkodik" ugye? Ja nem...
2023. máj. 2. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!