Miért nem értik meg az emberek, hogy Klaus Schwab csak jót akar nekünk?
Figyelt kérdés
Azt mondja, nem lesz semmid, de boldog leszel. Az emberek nem akarnak boldogok lenni?2023. máj. 1. 11:04
1/26 anonim válasza:
Majd én eldöntöm, hogyan legyek boldog, ez a Schwab ne döntsön helyettem.
2/26 D-Mano válasza:
Itt a bökkenő azzal van, hogy mi az ő elképzelésük a boldogságról... 😅
3/26 anonim válasza:
Nekem így sincs semmim: se lakás, se autó, szal értékes ingatlanom, ingóságom nincs. Tán a laptopom ér vmit. Felőlem elvehetik mindenki ingatlanját...
5/26 anonim válasza:
Ez a baj a kommunistákkal kérdező.
Mindig el akarják venni mások vagyonát aztán meg mindig kifogynak a mások pénzéből és neked kell újra mindent felépítened amit tönkretettek, szétloptak, eladtak.
Ahhoz nm kell tudás hogy ne legyen semmid, ahhoz sem, hogy el tudd venni azt ami másoké.
Tudás ahhoz kell hogy valamit létrehozz, valamid legyen és ezt meg is tudd tartani a gyerekeid, unokáid számára.
A történelem a legjobb tanítómester, figyelni kellene rá hülyeségek helyett! A kommunizmust már kipróbálták, a rabszolgaságot is, egyiknek sem lett jó vége. Miért akarnád újra?
6/26 A kérdező kommentje:
De hát azt mondja, boldogok leszünk. Nem hisztek neki?
2023. máj. 1. 11:44
8/26 anonim válasza:
látom kérdezö, hogy trollkodsz a jobberkonteósok meg potyognak bele a szakadékba! 😂
9/26 anonim válasza:
Libertiánusé a jövő.
Az önmagáért felelősséget válló ember születése, ahol az állam nem atyáskodik felette, és nem sarcolja meg őt adókkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!