Szoktátok olvasni a 444hsz.com politikai híroldalt?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 26. 12:33
11/18 A kérdező kommentje:
#10 Akkor mégse egy kommentszekció. Lehet olvasni a cikkeket a Cikk megnyitása gombra kattintva.
2023. ápr. 26. 13:38
12/18 anonim válasza:
#4 "A 444hsz.com oldalon nincsen semmiféle hír, ez csak egy kommentszekció a balos trolloknak akiket már saját oldaluk sem enged hozzászólni a cikkekhez."
Jogos!
A 444-re gondoltam, ennyire csak a cikkeket szoktam nézni, nem a kommenteket, hoyg nem tudtam nem ugyanaz a kettő.
13/18 anonim válasza:
Nem, nem is nagyon ismerem mi ez, de ezek szerint jól szűröm le, hogy a sok4-es oldalacska kommenszekciója (salakgyűjtője) lehet. Akkor meg pláne nem, mert nem vagyok kíváncsi a sok debilre.
14/18 A kérdező kommentje:
A következő oldalakról vannak rajta cikkek:
444.hu és blogjai
qubit.hu
telex.hu
transtelex.ro
24.hu
szabadeuropa.hu
rtl.hu
lakmusz.hu
merce.hu
forbes.hu
media1.hu
theguardian.com
hang.hu
magyarnarancs.hu
raketa.hu
g7.hu
2023. ápr. 26. 21:41
15/18 anonim válasza:
#14 A nem létező ellenzéki média listája? Van pár ami még nincs rajta, de szépen mutatja mekkora butaság azt állítani hogy a média 90%-ban a fidesz kezén van.
16/18 A kérdező kommentje:
#15 Nézd meg a KESMA nevű mamutvállalatot. Az mind a fideszé.
2023. ápr. 27. 08:34
17/18 anonim válasza:
#16 És? Attól még nem lesz igaz az állítás, hogy a média 90%-a a fideszé.
18/18 A kérdező kommentje:
KESMA
Mediaworks
TV2
HírTV
M1
Origo
Index
Ripost
Bors
És még sok más.
2023. ápr. 27. 09:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!