Szoktátok olvasni a 444hsz.com politikai híroldalt?
1: ha olvasnál "baloldali" sajtót, akkor tudnád, hogy ezek a lapok erősen kritizálták (és kritizálják) Gyurcsányt is.
Ez a különbség köztük meg a Rogán-féle papagájkommandó között.
Általánosságban nem olvasom, de ha az adott témáról ők írnak akkor azt IS elolvasom, meg más híroldalakat IS.
Én is azt tapasztalom amit 1-es írt, de ettől még szerintem fontos ismerni azt IS amit azon az oldalon állók írnak le vagy ami az ő véleményük. Nem szeretek egyoldalúan tájékozódni.
De ha hiteles információt keresek akkor tuti nem ezt az oldalt nézem meg, alap tapasztalat, hogy hazudnak, mint a vízfolyás.
Akkor mi az amit az oldalon látsz?
Elfogult,de messze nem annyira mint a jobboldali propaganda sajtó.
A jobboldali hírportálok/adások szemlézése közben folyamatosan azt érzem,hogy nagyon hülyénrk vagyok nézve.A 444 kormánykritikus(ami ebben az országban bűn),de nem olvastam ott még olyan cikket,ahol nem volt magyarázat a kormány csesztetésére,míg jobb oldalon csak a jelszavak,vezérmotívumok ismétegetése megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!