Miért mondják, hogy hanyatlik Magyarország?
Figyelt kérdés
Csomó embernél látom, hogy nagy házuk van, legújabb iPhone-juk meg jó kocsijuk és szinte egész évben nyaralnak.2023. ápr. 23. 21:08
1/14 anonim válasza:
Nézd meg a vasutat, a mellékutakat, az egészségügyet, a postát, a honvédséget, a tanári rendszert... Ezek még működnek ugyen, de totál gáz, problémák sokasága van mögötte.
2/14 anonim válasza:
Oktatás leépül.
Egészségügy leépül.
Posták zárnak be.
A reálbérek csökkennek.
Az EU-n belül nálunk legmagasabb az éves infláció.
Utak katasztrófálisak.
Korrupció az egekben.
Demokrácia erősen csorbul.
3/14 anonim válasza:
lól még sose volt annyira trágya helyzetben az ország, hogy az alap élelmiszereket államilag árstopozni kelljen, hogy ne haljon éhen a proli...
4/14 anonim válasza:
Mert a népesség harminc százaléka a létminimum alatt él. Meg amit feljebb írtak.
5/14 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
Nem tudom.
Pont ugyan ugy legalul vagyunk mint mindig.
6/14 anonim válasza:
Brazíliában is láthatsz luxust miközben ott vannak mellette a Favelák ahol az emberek olyan lakásokban élnek amihez képest egy panel garázs is szálloda.
7/14 anonim válasza:
Miért mondják hogy csökken a népesség? kimentem az utcára ami tele volt emberekkel,a boltok köenyékéről nem is beszélve.
És miért gondolják azt rólam sokan hogy síkhülye vagyok?
8/14 anonim válasza:
Ja, ha egy csomó embernél látod, akkor nem hanyatlik.
9/14 anonim válasza:
Ja csak ha bekerülsz a kórházba hiába van a legújabb iPhone-ot a kórházi fertőzést nem fogja érdekelni.
10/14 anonim válasza:
Kérdező, hány éves vagy? Nem bántásból, nagyon érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!