Erre még a legbutább emberek is rájönnek hogy ha 1 vezető "gyenge" akkor azt el kell takarítani?
Pl van a warmane nevű wow szerver. Aránylag népszerű, folyamatosan 30k+ játékos stb.
3.3.5-ön megy ami kb egy 20 éves kieg. (Az eredeti fizetős verzió 10)
De nem is ez a lényeg hanem az hogy 3 féle alap kaszt van a játékban.
Dps - segédmunkások, sok van, bárki lehet, de nincs is rájuk szükség.
Heal - gyógyítja a sérüléseket, kb mint valami háborús orvos.
Tank - a csapat vezetője a főnök aki 10-essével gyilkol mindent.
Egy idő után észre veszik hogy én nem is igazán vagyok alkalmas tanknak. Nem tudom merre kell menni, nem is ismerem az instát. (Ez azért van mert ritkán játszok)
De még ezek a buta játékosok is rájönnek hogy csak játszom a nagy vezetőt, de valójában hülye vagyok hozzá. Mindig az a vége hogy simán kilöknek a party-ból. (Inkább várnak 3 órát egy másik tankra)
Szó sincs muzsikálásról.
Páncélok fegyverek gyűjtéséről van szó.
Nehéz felfogni mert már öreg vagy.
1-es Vagy mert éppen ő nyeri meg a "Ki tud nagyobbat hazudni" játékot!
Ezt nem én mondtam, hanem a miniszterelnök.
Nem, én ezzel arra akartam utalni, hogy észre se veszitek mekkora propaganda van a játékokban...
"Szóval szar tank vagy"
Ez tény.
Persze, hogy rájönnek, mert nincs mögötted felépítve az a támogató bázis, ami elengedethetetlen egy vezető mitoszának megőrzéséhez.
Például Oroszországban valszeg sokan csalódtak, a 3 napból már egy év is eltelt.
Tehát megdölt egy mítosz Oroszországról, és az Ukrajnai konfliktus nélkül kitudja meddig marad titokban.
Lehet USA direkt ugrasztitta ki a nyuszit a bokorból, hogy lássa mire képes.
Magyarországon meg az 0bán mítoszt is így többdinenziós térben tartják fent. A kamuszöveg péntekenként. Az m1.
6 - Kicsit túlmisztifikálod a helyzetet. Ha szar végzed a munkádat, kirúgnak, ebben ennyi van. Ha te tudod, hogy tanknak nem vagy jó, mért nem DPS-t, vagy healert kezdesz?
Ha healerként teljesítenél gyengén, szintén kickelnének. Nem látom ebben a nagy propagandát... Olyan feladatkört vállalj, amit kellőképpen el tudsz látni, online is, meg IRL is.
Orbán takarogy. Ez a lényeg.
"2: Ja, hogy nem tudsz rendesen magyarul. Oké"
Miért nem te vén falusi patkány?
Bocsi, ha megkérdőjelezem, de a tanknak nem az a feladata, hogy fogja az ütéseket, amíg az üvegágyú dps öli az ellent?
Nem wowos vagyok, de más játékból ez a tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!