Mit gondoltok jobb lenne a világ, ha kizárólag női tudósok vezethetnék vagy nem? Miért?
Országok vezetői kizárólag olyan nők lehetnek, akiknek PhD-je van egy természettudományi területen és ilyen munkában is dolgoznak.
Azért természettudós, hogy ne ideológiák és vallások vezéreljék, és azért nők, hogy békések legyenek.
Nem.
Én dolgozok együtt nőkkel, volt női vezetőm is.
A férfiak is tudnak szemetek lenni, de a nők sokkal nagyobb gonoszságokra képesek.
Munkahelyen nálunk, azért fúrta egyik a másikat, mert szebb volt/jobb volt az alakja/több pénze volt.
Pedig, diplomás, tanult emberek , mégis ennyire gyerekesek.
"Azért természettudós, hogy ne ideológiák és vallások vezéreljék,"
Akkor szerintem most csapjál fel egy tudományfilozófiával foglalkozó könyvet, mert a természettudomány ugyanúgy tele van ideológiával, mint a társadalomtudományok :) Slavoj Zizeknek vannak erről jó írásai.
Férfiként azt gondolom, jobb hely lenne a világ, ha nők vezetnék. De nem is a nőn van a hangsúly, hanem az anyákon.
2 kicsi gyerek (2 és 3 éves fiúk) apja vagyok, el sem tudnám képzelni, mi lenne velünk a feleségem nélkül. Mióta a gyerekek megszülettek, az én kicsi, törékeny feleségem olyan hihetetlen lelki erővel rendelkezik, hogy én is meglepődöm néha. Nyilván én is megtennék bármit a kis szarosokért, de a feleségem szó szerint az életét is bármelyik pillanatban odaadná értük.
Ha egy nő az országot is így tudná szeretni, védelmezni, ahogy egy anya a gyerekeit, jobb hely lenne a világ.
Nem támogatom.
Kigyúrt, doktorival rendelkező férfiak lehessenek csak államférfiak mint ókori görögöknél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!