Szerinted kinek gazdaságos a nyári időszámítás?
Figyelt kérdés
Csak szavazás!2023. márc. 28. 18:50
A kérdező szavazást indított:
Az országnak.
A kormánynak.
Egyéb (külső) hatalmaknak.
Nekünk, embereknek.
15 szavazat
1/24 anonim válasza:
Nem látom értelmét.
Mint ahogy annak sem, hogy télen is a nyári maradjon. A sok egybites pedig ezt akarja. Majd amikor januárban reggel 8-kor még meg sem virrad. De jó is lesz!
2/24 anonim válasza:
Nem tudom kinek gazdaságos, de megszüntethetnék már, csak egy legyen.
4/24 anonim válasza:
Az egyszerű lakosságnak is. Rendszerint már világosban ébred így is a legtöbb ember, de este viszont egy órával később kell lámpát kapcsolni így villany spórolható.
5/24 anonim válasza:
4
Hát, amikor január első felében az ország népe reggelenként fölkel, ugyanígy égetik a villanyt majd reggel fél 8-8 órakor is.
6/24 anonim válasza:
Ha a téli időszámítás marad akkor lőttek kellemes nyári estéknek amikor kilencig világos van és kint lehetett lenni a szabadban. A panelproliknak tök mindegy hogy világos van-e mert már hétkor vedelik a sört a tévé előtt.
7/24 anonim válasza:
Annyira egyszerű dolog, és még mindig nem sikerült megértened: nyáron a nap hajnali 4-kor kelne és este 7-kor menne le. Azzal, hogy egy órát előre toltuk az időzónánkat, csak 5-kor jek a nap. Ezzel a valós életritmusunk és a világos időszak jobban összhangba kerül. EZ neked is jó, másnak is jó.
PErsze ha nem sikerült megérteni, kérlek olvasd el még egyszer amit irtam. És ne add fel.
8/24 anonim válasza:
Tudom menjek ki hajnali négykor a kertbe és élvezzem akkor a napsütést.
9/24 anonim válasza:
6
Piálni-dumcsizni nyáron 9 után, sötétben is lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!