Egyetértetek azzal a mondással, hogy az a nemzet, amely feladja a hagyományait és vallását, halálra van ítélve?
#10 Ha nekem nem hiszel...
a fiatalabb generáció a közép- és kelet-európai országokat, például Magyarországot és Csehországot választja áttelepülésre.
12! Felölem, mi meg megyünk a helyükre! 😂😂 tök jó lesz.
Csak egy példa: én kijöttem nyugatra (Németország) ugyanazt a munkát csinálom, mint otthon, csak háromszor annyiért, a boltban meg kb. Ugyanazt az összeget költöm. Most ha a németek vannak olyan hülyék, hogy helyettem Orbániába "meneküljenek" én nem bánom, még jobb lesz itt nekünk. Na persze a valóságban senki nem menekül innen...
#15 azért nem, mert a magyarnemzet egy hírhedt pártállami fake news pártszócső [link]
Pont hogy a fiatalabb generáció nagyon nem vevő az ilyen feudál-komcsi pártállamra, mint amit ti, narancsbolsik éltettek. Nyuggerek még csak-csak elfogadják, az otthonról jövő több ezer euros nyugdíjaikkal, az itt gombokért vásárolt telkeken, de az sem jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!