Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek meddig tart még...

Szerintetek meddig tart még ez az ukrán imádat?

Figyelt kérdés

Olyanok válaszát várom, akik nap mint nap találkoznak velük, látják miket posztolnak facebookra, stb.

Félreértés ne essék, egyik felet se támogatom. A háború befejezését pártolom.

2023. márc. 28. 08:41
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
8, remélem épp hoznád a levelet vagy a pizzát.
2023. márc. 28. 09:05
 12/29 anonim ***** válasza:
50%
#10 Mondjuk engem cseppet sem zavar ha Bayer s#ggbenyomatja magát az oroszokkal, csak legalább ne közpénzből tegye.
2023. márc. 28. 09:06
 13/29 anonim ***** válasza:
34%
Én a tiszteletükre újra megnyittatnám a vorkutai szénbányát és 20 évre odaküldeném őket. Olyan munka- és lakhatási körülmények közé, mint amilyenben a málenkij robotra hurcoltaknak volt részük. És évente egyszer interjút készítenék velük, hogy még mindig az oroszoknak drukkolnak-e.
2023. márc. 28. 09:09
 14/29 anonim ***** válasza:
37%

#9 " Egyik nyugati politikus sem imádja az ukránokat, hanem csak támogatják egy háborúban."

Persze, persze.

Az meg ha valaki nem imádja az ukránok, az bezzeg azonnal oroszpártiság meg putyinpincsiség, ugye?

Miért kell a teljesen egyértelmű valóságot tagadni?

Ukránimádat folyik, hiszen alapvetőn nem veszik figyelembe azokat a dolgokat amiket pont ezen politikai erők állapítottak meg korábban Ukrajnáról és minden kritikus hangot azonnal oroszpártinak bélyegeznek.

Mi mással jellemeznéd azt, ha már olyat se lehet büntetlenül kimondani, hogy az ukrán politikusok, vezetők is bizony korruptak, megszegik az alapvető európai értékeket, stb.?

Minek neveznéd ha azonnal árulónak meg diktátornak, egyébnek neveznek egy vezetőt, csak mert nem akar fegyverekkel is beszállni Ukrajna mellett hanem elmondja, hogy az országának semmi köze ahhoz ami Ukrajnában folyik és egyik fél mellé sem akar beállni?

2023. márc. 28. 09:10
 15/29 anonim ***** válasza:
28%

Minek neveznéd ha azonnal árulónak meg diktátornak, egyébnek neveznek egy vezetőt, csak mert nem akar fegyverekkel is beszállni Ukrajna mellett hanem elmondja, hogy az országának semmi köze ahhoz ami Ukrajnában folyik és egyik fél mellé sem akar beállni?"

Én azt egy ócska, ostoba kis orbán csicskának nevezném.

2023. márc. 28. 09:14
 16/29 anonim ***** válasza:
45%
#15 Persze. Mert gondolkodni nyilván neked nehezebb, mint felmondani a 444 meg a telex szövegeit. Értem.
2023. márc. 28. 09:19
 17/29 anonim ***** válasza:
0%
Nálam konkrétan semeddig. Én szovjetérzelmű vagyok.
2023. márc. 28. 09:30
 18/29 anonim ***** válasza:
29%

Mondja ezt az aki szóról szóra visszamondja a propagandát.

Fizetnek is érte vagy ingyen vagy csicska?

2023. márc. 28. 09:30
 19/29 anonim ***** válasza:
65%

"az országának semmi köze ahhoz ami Ukrajnában folyik"

Annak idején a NATO-műveletek keretében Afganisztánba is küldtünk magyar katonákat. Meg az Öböl-háborúkba is.

Azokhoz eszerint több közünk volt, mint ami a szomszédunkban zajlik?

És amikor magyarokat (is) irtottak a szerbek, akkor nem volt jó, hogy a NATO beleavatkozott a délszláv háborúba? És a szerbeket tkp. az ő segítségükkel győzték le? Jobb lett volna hagyni, hogy a szerbek kiirtsák a bosnyákokat, a horvátokat, az albánokat, majd ha még maradtak ott, a magyarokat is?

Bár tudom, Orbánt a határon túli magyarok is csak addig érdeklik, amíg szavazatot remélhet tőlük.

2023. márc. 28. 09:32
 20/29 anonim ***** válasza:
15%
Én speciel útálom az oroszokat és az ukránokat is. Nem drukkolok senkinek, és az a véleményem, hogy ezt boxolják le maguk, nem kell beleavatkozni ebbe az EU-nak, mert csak szívunk miattuk.
2023. márc. 28. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!