Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mai kamaszok 14-18 év köztiek,...

Mai kamaszok 14-18 év köztiek, mennyire vannak megelégedve a magyar kormány politikájával?

Figyelt kérdés

2023. márc. 27. 10:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Amennyire a szüleik.
2023. márc. 27. 10:06
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Nekem apám fideszes, én sosem voltam. Öcsém viszont fideszes.
2023. márc. 27. 10:08
 3/12 anonim válasza:
88%

Szerintem ezt a korosztályt marhára hidegen hagyja a politika. Legalabbis az én 15 eves lányomat és a 13 és 18éves fiaimat tuti.

Unokatesóik is ez a korosztály, őket sem hatja meg.

Ha egy ilyen korú gyerek politizálna, szerintem ott kb azt szajkózná mint a szülei, mert nem hinném, hogy annyira felfogja a helyzetet

2023. márc. 27. 10:21
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb fiatal szerintem inkább a sulival, a szerelemmel, a számítógépekkel, közösségi oldalakkal, tik-tok videókkal és a szülei elleni lázadással van elfoglalva. A politika maximum ezek után következik az életükben.
2023. márc. 27. 10:27
 5/12 Shora ***** válasza:
100%
Egyik fele próbálja ignorálni és élni a mának, a másik meg depibe esik mert realizálja hogy a szeme előtt esik össze az az ország ahol megszületett. Lehet-e változtatni? Lehetséges. Jobb lesz az élet? Nem, nem lesz jobb, sőt évekig fog tartani amíg eltakarítjuk azt a melót amit eddig a kormány kreált . Minden a kormány hibája? Nem, azoké az embereké is akik szavaztak rájuk és mai napig támogatják vakon őket abban amit csinálnak perpill. Sok ember szenved tőle, az is aki nem szavazott rá. Megoldás hiszem hogy lesz, majd talán akkor mikor már semmi nem marad.
2023. márc. 27. 10:32
 6/12 anonim ***** válasza:
83%

"Ha egy ilyen korú gyerek politizálna, szerintem ott kb azt szajkózná mint a szülei, mert nem hinném, hogy annyira felfogja a helyzetet"

Van ilyen is és olyan is.

Én is politizáltam 16 évesen a suliban és nem tudtam, hogy otthon kire szavaznak, mivel nálunk otthon sosem volt téma.

Viszont elitgimibe jártam és ott egy szünetben tök normális volt politikáról, gazdaságról beszélgetni.

Már egyetemre jártam mire meg tudtam, hogy otthon kire szavaznak, vagy szavaznának és akkor is volt olyan, hogy tőlem kértek tanácsot és nem ők mondták nekem, hogy kire kellene szavazni.

2023. márc. 27. 10:41
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon foglalkoznak vele.
2023. márc. 27. 10:51
 8/12 anonim ***** válasza:
88%
Én 23 vagyok, nem voltam olyan régen 18. Mi politizáltunk az osztálytársaimmal és független véleményünk volt a szüleinktől. Pl. az én szüleim akkor Fideszesek voltak, én (és a barátaim, akikkel erről beszélgettem) nem. Akkor vezették be a nemzeti tankönyveket, és emlékszem, arról beszéltünk, hogy hogy próbálja elbutítani a fiatalokat a kormány, és hogy miért lehet ez az érdeke.
2023. márc. 27. 10:58
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én kérdeztem erről tizenévest, nem érdekli a politika, nem foglalkozik vele.
2023. márc. 27. 11:25
 10/12 anonim ***** válasza:
Van jobb dolguk is mint ezzel foglalkozni, szerencsére. Így legalább nem mennek vissza az oviba mint pár " felnőtt " amit le tudnak művelni politikai vita címmel.
2023. márc. 28. 02:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!