Mai kamaszok 14-18 év köztiek, mennyire vannak megelégedve a magyar kormány politikájával?
Szerintem ezt a korosztályt marhára hidegen hagyja a politika. Legalabbis az én 15 eves lányomat és a 13 és 18éves fiaimat tuti.
Unokatesóik is ez a korosztály, őket sem hatja meg.
Ha egy ilyen korú gyerek politizálna, szerintem ott kb azt szajkózná mint a szülei, mert nem hinném, hogy annyira felfogja a helyzetet
"Ha egy ilyen korú gyerek politizálna, szerintem ott kb azt szajkózná mint a szülei, mert nem hinném, hogy annyira felfogja a helyzetet"
Van ilyen is és olyan is.
Én is politizáltam 16 évesen a suliban és nem tudtam, hogy otthon kire szavaznak, mivel nálunk otthon sosem volt téma.
Viszont elitgimibe jártam és ott egy szünetben tök normális volt politikáról, gazdaságról beszélgetni.
Már egyetemre jártam mire meg tudtam, hogy otthon kire szavaznak, vagy szavaznának és akkor is volt olyan, hogy tőlem kértek tanácsot és nem ők mondták nekem, hogy kire kellene szavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!