Miért fordult ki ennyire magából a világ, hogy migránsokat hoznak be tömegével, transzokat népszerűsítenek a médiában, bogarakat etetnek velünk?
#8: De mi hülyeség?
Nem jött már be egy csomó migráns Európába?
Nincs tele a YouTube transz műsorokkal?
Nem engedélyezte az EU, hogy bogarakat lehessen a lisztbe keverni?
Pár évtizede ez mind még elképzelhetetlen lett volna.
"Nem tudom, mért jó mindig elviccelni a kérdést."
Ja, én azt hittem, viccből írtál ilyeneket a kérdésedbe :D De most ezt
komolyan komolyan gondoltad?
"Nem jött már be egy csomó migráns Európába?"
De tényleg jött már egy csomó.
"Nincs tele a YouTube transz műsorokkal?"
Én eskü még egy darabbal sem találkoztam. Neked azért lehet, hogy tele van vele, mert ilyeneket nézegetsz, és minél többet nézegetsz egy adott témából, a youtube annál több arra a kategóriára releváns találatot fog bedobni. Magyarán ha sokat nézegetsz transzikat meg lmbtq-kat, akkor egy idő (elég rövid idő) már szinte csak azokat fogja sorolni. Ettől érezheted úgy, hogy csak ezzel van tele a youtube.
Én nem néztem egyet se még, nincs is soha a találataim között transz meg bi meg nem tudom mik.
"Nem engedélyezte az EU, hogy bogarakat lehessen a lisztbe keverni?"
És?
"Pár évtizede ez mind még elképzelhetetlen lett volna."
Miből gondolod? Minél visszább haladunk az időben, annál kiterjedtebbek azok a területek, ahol alkalmanként, időszakosan, vagy állandó jelleggel fogyasztottak rovarokat. A Biblia pl. külön taglalja, hogy mely rovarok alkalmasak fogyasztásra, és melyek nem. Én elhiszem, hogy neked személy szerint undorítónak tűnik, de erről nem az EU tehet, hanem ez egyszerűen így alakult, hogy a rovarfogyasztás kikopott az európai ember étrendjéből. Néhány csirkét könnyebb volt nevelni, etetni, elkeríteni, mint egy csomó sáskát, és még tojást és tollat is adott, gazdaságosabb volt. És volt neki hely, és elegendő takarmány is.
Ma már fordult a kocka, és egyre gazdaságosabbá válik csirke meg főleg marha helyett sáskát meg tücsköt tenyészteni.
- Rövidebb idő, míg a generációcsere megtörténik, vagyis nagyobb a szaporulat.
- Arányában lényegesen kevesebb táplálékot igényel,
- Alacsonyabb a vízigénye,
- Kevesebb helyet igényel,
- Jobb minőségű a húsa, mint a szárnyasoknak vagy a hízóknak (magasabb fehérjetartalom - egyes rovarok fehérjetartalma közel kétszer olyan magas is lehet, mint a csirkemellé),
- és sokkal kisebb része megy kárba (1 kg csirkéből kb. 30-40 deka csont ami fogyaszthatatlan).
Hátránya, hogy nem ad tojást és tollat, amiből a toll ma már nem olyan nagy probléma, de minimum a tojás miatt még sokáig lesz csirke is. Tehát nem kell aggódnod, fogsz kapni magadnak a boltban csirkehúst továbbra is.
A liszten meg nem tudom mit aggódsz, napi 5 lisztes kérdést írsz ki, és mindegyikre állandóan válaszolsz, mit csinálsz te a liszttel? Mert hogy időd nincs arra hogy süss ennyi gyakorizás mellett, az biztos. Lisztkukacot termelsz suttyomban?
Az ilyen barmok mint a kérdező gondolom azt is elhitték,hogy a covid járvány egyedül Soros műve amivel ki akarja irtani európát,hogy még életében ki tudja cserélni a népességet...
Nem zavar titeket,hogy állandóakn gyűlölködtök azért mert felültetek a kormány demagóg hazugságainak.
Vagy ők fizetnek azért,hogy itt is nyomjátok le az értelem színvonalát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!