Szerintetek ki fog törni a 3-dik világháború?
Figyelt kérdés
Vagy ha nem is világháború tovább terjedhet Ukrajna-Oroszország közt a harc ami éríntené Magyaroszágot?
Nem vagyok nagy politikát hallgató igazából fingom nincs róla kár vagy nem kár de elgondolkodtam, hogy mi van ha berobban egy háború.
Ti mit tennétek? Főleg akinek kicsi gyermeke van.
2023. márc. 23. 20:26
11/15 A kérdező kommentje:
10# Felesleges a kommented! Beirtam a keresobe es nekem 2022es az utolso ilyen kerdes szoval nem hinnem, hogy olyan hu de sokan megkerdezik. Ha meg igen ne olvasd el ne kommentelj ilyen egyszeru.
2023. márc. 23. 21:04
13/15 anonim válasza:
Az Amerikaiak nem nyugszanak míg ki nem robbantanak egy világháborút, csak hogy az oroszokat tönkretegyék és amerika legyen a világ ura Semmi sem drága nekik.
14/15 anonim válasza:
15/15 A kérdező kommentje:
Orban orosz parti nem? Akkor minket is megtamadnanak az amerikaiak?
2023. márc. 25. 07:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!