Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Kuruc.info...

Mi a véleményetek a Kuruc.info-sok ezen álláspontjáról?

Figyelt kérdés

NEM annyira politikai kérdés,csak nem tudtam,melyik kategóriába rakjam.

Ugye ott a kommentekben állandóan elő van hozva,hogy elpuhult xar a modern világ,csak az az igazi férfi,aki 500-akat nyom fekve,meg medvékkel harcol. (Túlzok,de értitek). Ahogy láttam,ott a férfiasság kimerül az 50-es karban,meg méteres vállakban.

Sportolok én is,kell is az egészgéges élethez,ez tény. De sokszor idegesítő ez a tajgetoszi hozzáállás... Ha a mai világ ennyire rossz,akkor miért nem látom akkor az Ámis kolóniában élő Schwarzenegger-eket?

Vannak bajok a mai világgal,és a másik véglet is vállahatatlan szerintem,de ez az "igazi férfi" téma ilyen értelmezése gáz szerintem.

2023. márc. 20. 12:08
 1/10 anonim ***** válasza:
53%

A kuruc infó komment szekciója a 30 IQ-t alig verdesi.

Az igazi férfi szerintem olyan hogy önállóan képes létezni, megbízható, kiáll magáért, kedvelem ha intelligens. Sokkal inkább ez a meghatározó mintv a bicepsz nagyság.

2023. márc. 20. 12:13
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Mintha Novák Előd maga mondaná, oh wait, hisz a Kuruc infó Novák Előd tulajdonában van...
2023. márc. 20. 12:16
 3/10 anonim ***** válasza:
48%
Kurucinfóéknál mindenki puha sz@r aki nem issza magát seggrészegre nap mint nap. Alja oldal alja embereknek.
2023. márc. 20. 12:18
 4/10 anonim ***** válasza:
64%

A kurucinfó meg a f-szpajtások kommentszekcióban ezeket a típusú kommenteket tipikusan olyan figurák irkálják, akik 50-60 körüliek, bazinagy sörhassal, kancsöcsökkel, cukorbetegséggel, magas vérnyomással, szétdohányzott tüdővel és duzzadt májjal, már a saját f-szukat sem látták 20 éve, legfeljebb a tükörben, tökéletesen alkalmatlanok bármiféle harcra, akár katonai keretekben, akár sport gyanánt, mondjuk egy boxringben.

Az 50es karjuk felét is zsír teszi ki.

És borzasztóan frusztráltak emiatt, és a frusztrációjuk okozza ezt a fajta viselkedést.

2023. márc. 20. 12:20
 5/10 anonim ***** válasza:
41%

Az még a jobbik eset, ha a nyers erőt hozzák összefüggésbe a férfiassággal! Gyakran a has méretét, hogy hány mennyi alkoholt bír meginni, vagy még nagyobb hülyeségeket hoznak ezzel összefüggésbe.

Bedobok inkább egy ennél kevésbé egyszerű meglátást. Gus Fring a Breaking Badben így magyarázza el a férfiasságot:

"A man provides. And he does it even when he's not appreciated, or respected, or even loved. He simply bears up and he does it."

Az én szabad fordításomban: Egy férfi ellát [ellátja a családját]. Akkor is, ha nem értékelik, nem becsülik, vagy nem is szeretik. Kihúzza magát és akkor is ezt teszi.

2023. márc. 20. 12:23
 6/10 anonim ***** válasza:

"Az én szabad fordításomban: Egy férfi ellát [ellátja a családját]. Akkor is, ha nem értékelik, nem becsülik, vagy nem is szeretik. Kihúzza magát és akkor is ezt teszi."

Ez mondjuk a papucsság és szolga-mentalitás definíciója, nem a férfiasságé.

2023. márc. 20. 12:25
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat.

Amúgy pont a katonaság szokott lenni a fétis ezekben a berkekben. Régebben unalmamban nézgetettem képeket,és meglepődtem,hogy sok katona inkább rendelkezik egy erős,szívós szikár alkattal.

A másik sirám az szokott lenni,hogy sutba van dobva a férfias alkat,meg nem elfogadott... Én pont az ellenkezőjét tapasztaltam mindig: "Miért vagy ilyen vékony",meg "Csontváz",stb... Xar dolog mikor nem csak vékony vagy,de még egy autoimmun betegséged is van...

Ma már közelebb állok az átlagos alkathoz,de a fejemet fogom a dolgon...

2023. márc. 20. 12:28
 8/10 anonim ***** válasza:
71%

"Amúgy pont a katonaság szokott lenni a fétis ezekben a berkekben. Régebben unalmamban nézgetettem képeket,és meglepődtem,hogy sok katona inkább rendelkezik egy erős,szívós szikár alkattal."

Nem véletlen, egy katonának sokkal fontosabb az állóképesség és a ruganyosság, mint a maximális erőkifejtés, a karméretről meg nem is beszélve, ami teljesen jelentéktelen dolog.

(Persze ha annyi izomerőd sincs, hogy húzódzkodást csinálj vagy felrakj a teherautó platójára egy lőszeres ládát, akkor ugyanúgy alkalmatlan vagy katonának, de azért na, ezek nem erőművészi teljesítmények, bármelyik felnőtt férfi meg kell tudja ugrani ezeket.)

Egy tipikus ilyen nyomorék golyófejű, zsírtarkójú, sörhasú, tömlős sajt karú náci idióta egy katonai fizikai felmérő teszten úgy hasalna el, hogy öröm lenne nézni.

Ez a fizikum megfélemlítésre meg legfeljebb utcai bunyózásra jó, ahol egyszer kell ütni egy bazinagyot, és jó eséllyel padlózod az ellenfelet, utána meg attól az egy ütéstől kifáradva nyugodtan liheghetsz fél percig.

2023. márc. 20. 12:44
 9/10 anonim ***** válasza:
67%
Mit vársz olyanoktól akiknek az IQ-ja megegyezik az acélbetétes bakancsuk méretével.
2023. márc. 20. 12:50
 10/10 anonim ***** válasza:
65%
#1: Szerintem a kuruc.infóra nagyon sok értelmes ember ír. Ott nem az a fajta mocskolódás megy, mint a többi balos vagy jobbos portálon, hanem még a dühüket is szellemesen fejezik ki. Rendszeresen tapasztalom, hogy történelmi ismereteik sokkal alaposabbak, mint a legtöbb embernek, és találkoztam már olyanokkal is, akik pl. tudományos könyvet írtak. Értem, hogy az ideológiájukat sokan utálják, de az nem jelenti, hogy ne lehetnének intelligens emberek közöttük.
2023. márc. 20. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!