Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek mikor lesz vége a...

Szerintetek mikor lesz vége a háborúnak?

Figyelt kérdés

2023. márc. 17. 00:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ameddig Putyin él addig tartani fog ez a hàború. Nyertesen màr nem szàlhat ki belőle,viszont visszavonulót sem fújhat.
2023. márc. 18. 10:27
 12/14 anonim ***** válasza:
33%

Akkor lesz vége ennek az egésznek, amikor a külföldi országok, nem fognak több segítséget nyújtani Ukrajnának. Pl... Fegyverszállítmányok, lőszerek, rengeteg pénz küldése, ha ezeket nem kapja meg többet Ukrajna, akkor mondhatjuk hogy lassan vége lesz. Mindegy hogy kifog nyerni, mert Ukrajnának már így is, úgy is vége van.

A napokban a Hágai bíróság elfogató parancsot adott ki Putyin ellen, és felelőségre fogják vonni, Ukrajna megtámadásáért. Én erre nem látok, túl nagy esélyt, de kezdetnek nem rossz.

Putyin nem véletlenül mondta azt, hogy mindenki maradjon ki ebből, mert ez csak Oroszország és Ukrajnára tartozik. De az USA nem tudott nyugton maradni a seggén, és elkezdte támogatni Ukrajnát pénzzel és fegyverekkel. Most meg már ott tartunk, hogy az egész Európai Unió támogatja Ukrajnát. Senki nem törekszik a békére, mert ha igen akkor az már régen megtörtént volna. Röviden válaszolva a kérdésre nem tudom, hogy meddig fog ez tartani. Szerintem még évekig.

2023. márc. 18. 13:52
 13/14 anonim ***** válasza:
55%
ma már nem -.-
2023. márc. 18. 15:45
 14/14 anonim ***** válasza:
Több év lesz szerintem.
2023. márc. 19. 05:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!