Mi a véleményed arról, hogy a Jobbik iszapfürdőt állít a MAL ZRT vezetőinek?
Figyelt kérdés
2010. okt. 6. 18:18
1/14 anonim válasza:
mi van miért nem írja ki a válaszomat?
3/14 anonim válasza:
Fürödhetnek, de előbb térítsék meg az összes kárt.
Mert utána már nem biztos, hogy sikerülne...
4/14 anonim válasza:
Szerintem az ilyesmikkel leállhatna a jobbik. Olyanok mint valami kis köcsög óvodások. Pedig nem kéne ezen viccelődni. Egyébként jobbikos vagyok.
5/14 anonim válasza:
Utolsó..,nyilván ezzel a lépésükkel arra reagálnak amit a MAL nyilatkozott,hogy nem káros és veszélyes a vörösiszap... Hát akkor fürödjenek meg benne!Én ötletesnek tartom!
6/14 anonim válasza:
A Jobbikot mindenki tévesen radikálisnak tartja. Pedig nem azok. Én személy szerint belefojtanám a MAL Zrt. vezetőségét, és mindenkit aki tagadja a vörös iszap káros hatásait. Féreg egy banda...
7/14 anonim válasza:
nekem tetszik az ötlet. ha tényleg ilyen nyilatkozatot tettek, akkor grat nekik. (nem vagyok jobbikos)
8/14 anonim válasza:
Ha nem tud okos dolgot mondani,akkor poénkodik. Pedig ez egyáltalán nem vicces: A MAL ZRT felelősségét pedig vizsgálják ki!
9/14 anonim válasza:
És kedves 19:16-os, az szerinted jobb, hogy a többiek meg k*rva okos dolgokat mondanak (vagy csak azt hiszik), de az egyszeri ember meg belefullad az iszapba, viszont őt le sem sz@rják?
10/14 anonim válasza:
mi lenne, Torgyán óta nem voltak ilyen bohócok a parlamentben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!