Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért lettek annyira fontosak...

Miért lettek annyira fontosak a XXI. században a homoszexuális "jogok"?

Figyelt kérdés
Ha egy ország nem támogatja orrba-szájba, akkor homofób, rasszista, náci stb. Mintha ez lenne a világ központi kérdése.
2023. márc. 11. 21:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
47%
@9 Cuki, hogy kaptál választ a jogkülönbségekre, aztán ennyi a reakciód. 'A fasiszta emberek nem okosak', bizonyíték #6339348472
2023. márc. 11. 23:43
 12/16 anonim ***** válasza:
4%
8: Ha két homoszexuális kapcsolatából gyermek születik, megtarthatják, ugyanúgy, ahogy a heterók, nyugodtan lehet próbálkozni. Amúgy meg tessék a természetnél / istennél reklamálni, hogy az miért nem megy. Olyan jog meg nincs, hogy én azzal házasodok, akivel akarok, azt az állam szabja meg. Hiába szeretem a kecském vagy a lányom, nem vehetem el. Ugyanez igaz az örökbefogadásra.
2023. márc. 12. 01:34
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Mégis milyen jogok vannak, amiket nem az állam szab meg?
2023. márc. 12. 07:38
 14/16 anonim ***** válasza:
91%
12es Értem tehát két nem azonos nemű ember fogadhat örökbe gyereket azzal semmi bajod de két azonos nemű nem, illetve két idegen ember akik azonos neműek ők se nem rokonok se nem kecskék valamiért mégse házasodhatnak de azért köszi hogy megmutattad a szellemi intelligenciádat látszik hogy hol van éppen a béka sgge alatt :)
2023. márc. 12. 10:02
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem fontosabbak, mint ezt megelőzően, - műbalhé!
2023. márc. 12. 23:30
 16/16 anonim ***** válasza:

Benne van a globalista családellenes, szaporodás ellenes világprogramban.

Ne szaporodj, használj műnemiszervet, üzekedj a saját nemeddel, gyerek helyett tarts kutyát, stb.

Válts nemet, legyél aberrált, leállatiasodott zombi.

2023. jún. 11. 22:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!