Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az miért van, hogy minden...

Az miért van, hogy minden primitív dolgot el kell viselnünk (pl. valóságshowk, egyéb agybutító műsorok), mert "egy demokráciában nem lehet korlátozni a szólásszabadságot", viszont "rasszista", "homofób" stb. kijelentéseket mégis lehet tiltani?

Figyelt kérdés
2023. márc. 8. 08:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
85%
Miért kéne elviselni, én még egyet sem láttam. Viszont a szolgáltatók mérik a nézettséget és az alapján csinálják a műsorokat. Vagy is valószínű van sok agyhalott, akiknek ez kell.
2023. márc. 8. 09:06
 12/19 anonim ***** válasza:
54%

Mert egy valóságshow nem okoz károkat. Viszont ha azt csinálod mint putyin és orbán, annak háború, bakancsos felvonulás és éhínség lesz a vége.

Szóval aki nem látja a különbséget egy showműsor és a náci beszédek között, az épp olyan hülye mint a felvonulgató példaképei.

2023. márc. 8. 09:32
 13/19 anonim ***** válasza:
73%
Nem érted a lényeget. Ezek mind azért vannak, hogy manipuláljanak. Látod te is beszélsz róla, mint ahogy minden értelmes embert hergel. De addig sem azzal foglalkozol, hogy mit művelnek a politikusok, hogy a mai fiat pénzrendszer mekkora csalás, vagy hogy mi az infláció valódi oka, stb. A nép többsége nagyon buta és könnyen maipulálható, és egy ilyen áldemokráciákban ez pont elég. A kontrollhoz szoktatás, a butítás, a beletörődtetés, mind mind ugyanazért vannak. Ez egy komplex rendszer, és ezek az apró építőkövek kellenek ahhoz, hogy így működjön. Olvass el egy Machiavelli könyvet és rájössz majd sokmindenre, hogy mi miért van.
2023. márc. 8. 09:49
 14/19 A kérdező kommentje:

#12: "Mert egy valóságshow nem okoz károkat."

Dehogynem. Szellemi károkat okoz, elbutítja az embereket, megfosztja őket attól, hogy értelmes dolgokkal foglalkozzanak.

2023. márc. 8. 09:59
 15/19 anonim ***** válasza:
76%

"elbutítja az embereket, megfosztja őket attól, hogy értelmes dolgokkal foglalkozzanak"

Hogyan csinálja? Bemegy a lakásodba és elégeti az értelmes dolgaidat?

Mármint szerintem is káros a valóságshow, de azért ne hanyagoljuk a tükörbe nézést sem...

2023. márc. 8. 10:13
 16/19 anonim ***** válasza:
19%
#14 nem ezek butítják el az embereket, viszont mivel a buta emberek ezt akarják nézni ezért vetítenek ilyesmit. Ha senki nem nézné őket más műsorokat gyártanának.
2023. márc. 8. 12:34
 17/19 anonim ***** válasza:
95%

Kedves aluliskolázott kérdező.

Nekem a valóságshow még nem okozott inflációt, nem vette el a KATA-mat, nem emelte az adóimat, nem tette tönkre az unokatesóim oktatását és nem kell miatta 1 évet várnom egy CT-re. Ellenben a nagy jobb oldali kormányod igen.

2023. márc. 8. 12:42
 18/19 anonim ***** válasza:
Mert a valóságshowt a rendszer generálja általában, a homofób, rasszista megnyílvánulásokat pedig a tömegből legtöbbször komolyabb befolyás nélküli egyének. Ha fordítva lenne akkor a valóságshowt ítélnék el és az általad említett megnyilvánulásokat istenítenék.
2023. okt. 13. 11:29
 19/19 arpi1969 ***** válasza:
46%
milyen műsorok mennek manapság a TV-ben? sajnos fogalmam sincs mert tizenvalahány évvel ezelőtt kikapcsoltam. annyit tudok hogy több mint 100 csatorna van, és szuper képminőség. de azis biztos hogy itt marad kikapcsolva. irigylem azokat akik bírják gyomorral és nézni tudják. szerintem 10sec után már hánynék, de nem próbálom ki. Viszont már az utcákat is telerakták világítós plakátokkal mert nem elég nekik a TV. már az uccán is okádni kell. Köszi !!!
2023. okt. 18. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!