Csak szerintem van tele a gyakorikerdesek.hu fidesz trollokkal?
Figyelt kérdés
Itt most nem arra pár fidesz hívőre gondolok, akik néha kiírnak ezt-azt, hanem a (valószínűség) fizetett bér propagandistákra. Mert szerintem más magyarázat nincs arra a rengeteg álcázott kérdésre, amik mostanában megjelennek az oldalon.2023. márc. 3. 05:16
21/43 anonim válasza:
Zavar engem is a propaganda az meg még jobban, hogy a nulla agyú fideszesek be is sz.pják.
Borzasztó micsoda agy nélküliek.
Ja és aki Gyurcsányozik annak azt üzenném, hogy Gyurcsánynak is takarodnia kellene a közéletből.
Orbánnal együtt.
22/43 anonim válasza:
21. Vagy mondjuk ki kellett volna találnotok egy komolyabb kampánytervet annál, hogy Orbán takarodjon:)
23/43 anonim válasza:
Nekem?
Nem vagyok politikus.
Az is tény hogy az ellenzék elcseszte, de ettől függetlenül orbán egy hazudozó tolvaj és sajnos ennek tapsol jó sok agymosott.
24/43 A kérdező kommentje:
Külföldről elkeserítő látni, hogy lassan oroszország szintjén van Magyarország. Agymosás reggeltől estig. És, ami a legjobban zavar, hogy hátráltatja az európai uniót, ahol csak tudja.
2023. márc. 3. 18:46
26/43 anonim válasza:
#21 Ha így gondolod, akkor miért a gyurcsány-maffiára szavazol?
27/43 anonim válasza:
Honnan tudod kire szavazok?
Amúgy egy maffia van ebben az országban az Orbán-Pintér kettős vezeti.
Gyurcsányoztok itt közel 14 év fideszes tolvajkormányzás után, eléggé szánalmas.
28/43 anonim válasza:
#27 A Fidesz se különb nyilván, én viszont nem szavazok egyik maffiára sem, ellentétben veled.
29/43 anonim válasza:
Értem, szóval te látod ki szavazott kire és mikor.:)
30/43 A kérdező kommentje:
Vicces egyébként azt látni, hogy 13 év tejlhatalom után még mindig Gyurcsányoznak és mindig másra mutogatnak, ha valami rossz történik.
2023. márc. 3. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!