Csak szerintem van tele a gyakorikerdesek.hu fidesz trollokkal?
Figyelt kérdés
Itt most nem arra pár fidesz hívőre gondolok, akik néha kiírnak ezt-azt, hanem a (valószínűség) fizetett bér propagandistákra. Mert szerintem más magyarázat nincs arra a rengeteg álcázott kérdésre, amik mostanában megjelennek az oldalon.2023. márc. 3. 05:16
1/43 anonim válasza:
A libsik nem bírják elviselni, ha más is van, nem csak az, amit ők mondanak. Mindezt egy olyan oldalon, ahol egyértelműen kisebbségben vannak a fideszesek. Tökéletes demonstráció.
2/43 anonim válasza:
Nem, nincs igazad kérdező!
Ha a fidesz ezt az oldalt a kezébe venné, és befolyásolni akarná, akkor ez nem így nézne ki...sokkal egyértelműbb és brutálisabb lenne.
Csak meg kell nézni a kifejezetten fideszes médiákat, ez ahhoz képest semmiség!
3/43 anonim válasza:
Nem csak szerinted. Ilyen a fidesz. Mindent levadászik. A megafone fizetett csaholói itt is itt vannak.
4/43 anonim válasza:
Néha olyan mintha egy-egy mandiner vagy vakpajtások cikket akarnának hipeolni.
Lehet van köztük egy bérfirkász, aki így akarja boostolni az olvasottságát.
5/43 anonim válasza:
Fizetnek a sok fideszes gyökérnek rogánék, hogy trollkodjanak mindenhol.
Itt is van jónéhány aki a fidesz irodáiból pénzért élteti a diktátorsóst.
6/43 anonim válasza:
Szerintem ez itt másképpen működik. Vannak akik jól megélnek alapból is a közpénzből, de azok nem hinném, hogy gyakoriznak, és vannak full elvakult idióták meg nyugdíjasok, akik itt élik ki a szerelmüket OV iránt. A többiek pedig persze libsi pedofil gyíkemberek.
7/43 anonim válasza:
Szerintem is van egy-két bérfirkász egy rakat felhasználó fiókkal.
8/43 anonim válasza:
Csak szerinted és az amerikai trollok szerint.
10/43 anonim válasza:
Haver Rogán minisztériumában vannak emberek akiket azért fizetnek, hogy firkáljanak.
Szerintem te is fizetett agyhalott vagy, mert ha ingyen véded a tolvajokat akkor hül.e vagy mint a fidesz szavazók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!