Magyarországon már megjelent a bérlői generació? Akinek már sosem lesz saját otthona és míg el vagy otthon a szüleivel fog élni vagy albérletben? Ez a kialakult jegyzet mennyire növeli az elvandorlás helyzetét országunkban?
Figyelt kérdés
Én nyugat Európában élek és bérlek de pont azért költöztem ide mer Magyarországon esélytelen lett volna vennem egy normális jó elhelyezkedésű ingatlant viszont a berekhez viszonyítva drága az albérlet így nekem megérte kiköltözni nyugatra. Itt egy magasabb eletszinvonalon tudok élni.2023. febr. 27. 06:30
11/38 anonim válasza:
8as, és a mosolygós szmájli segit elhinni?
12/38 anonim válasza:
9: Ha nem tudsz saját ingatlant venni, egy senki vagy, aki bármikor lecsúszhat. Értem, hogy igazolni akarod magad, magával a kérdéssel is, de elég átlátszó a dolog.
13/38 anonim válasza:
12es, te, hogy csináltad? Elmesélnéd?
14/38 A kérdező kommentje:
#12 én nem tartom magam senkinek. Nem állok rosszul anyagilag lekopogom. Tisztesseggel becsülettel dolgozom, szerzek élményeket van menyasszonyom. Meg ahol élek mint ahogy azt a e8 éves fiatalember írta úgy nálunk sem fontos a saját tulajdonú ingatlant. A kérdésem pedig arra vonatkozott hogy a bérlői generáció mint a többi nyugat Európa országokban megjelent e már?
2023. febr. 27. 07:19
15/38 A kérdező kommentje:
#12 másfelől pedig aki mondjuk Ózdon lakik vagy valami lepukkant helyen ahol se munka se semmi az nem biztos hogy jobban járt mint én
2023. febr. 27. 07:24
16/38 anonim válasza:
"de annyit hozzá kell tenni,"
Hogy nem mintha lenne pénzed bármit is venni nyugaton😂😂😂😂
"hogy itt senkinek sincs saját tulajdon fétise"
Hát jaja, mekkora baromság is, hogy saját házam van egy tök jó és rendezett helyen, mindjárt adom is el, aztán inkább fizetem az albérletet 😂😂😂
Imádom, amikor a nagy elánnal kimennek, mert itt még egy kecó se jön össze, aztán amikor kimegy és rájön, hogy ott sincs ez másképp, akkor kitalálja, hogy nem is kell neki lakás, az nem elég haladó meg progresszív 😂😂😂😂
17/38 anonim válasza:
Nyugatra csak pancserok mennek.
18/38 anonim válasza:
16, annyi mindenképp van itt, hogy kevésbé vagyunk lekezelő parasztok és nem használunk egy darab mosolygós számjlit sem, mások lekezeléséhez.
19/38 anonim válasza:
17es, és otthon minek hivod az eltűnt 465000 embert?
20/38 anonim válasza:
Nyugaton megszokott dolog, hogy a parasztoknak nincs semmijük, csak a kopasz pitsájuk. Ezért az itteni nincstelenek is hasítanak kifelé a remek életszínvonalba, hiszen ott még ők is lehetnek valakik. Ahogyan a mondás tarcsa, vakok között félszemű a király.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!