Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Putyin buta?

Putyin buta?

Figyelt kérdés
2023. febr. 20. 09:12
 1/10 anonim ***** válasza:
25%
Meg picike a kuksija, ezért olyan komplexusos.
2023. febr. 20. 09:15
 2/10 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem ezt még ellenfelei sem gondolják. Az igaz, hogy a tábornokai / hírszerzői vélhetően félrevezették, ezért a kelletéténél kisebb haderővel ment be Ukrajnába. De most lassan korrigálják ezt a hibát.
2023. febr. 20. 09:28
 3/10 anonim ***** válasza:
64%
Valószínűleg nagyon okos, az emocionális kvóciense azonban konvergál a nullához.
2023. febr. 20. 09:33
 4/10 anonim ***** válasza:
57%
Azt nem tudom, de, hogy meg van buggyanva az biztos. Amúgy mit értünk buta alatt? Mert most pl az érzelmi intelligenciája nem lehet valami magas.
2023. febr. 20. 09:33
 5/10 anonim ***** válasza:
66%

Egyáltalán nem buta...

De miből gondolod?

2023. febr. 20. 09:53
 6/10 anonim ***** válasza:
80%
Nem lesz akárkiböl orosz miniszterelnök, biztos nem buta.
2023. febr. 20. 11:14
 7/10 anonim ***** válasza:
41%
Egyáltalán nem buta, nagy csibész az öreg.
2023. febr. 20. 12:44
 8/10 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem sem buta, kb az elődei szintjén van, és követi is őket minden szempontból. Az utóbbi 15 évben pl szisztematikusan próbálja megint felépíteni a régi Szovjetuniót. Kezdte ugye Csecsenfölddel, folytatta Grúziával meg itt-ott, aztán 14-ben annektálta Krímet, most próbálja Ukrajnát. Csak szólok, hogy Sztálin sem állt meg a határnál, aztán milyen "boldogok" voltunk az uralma alatt két generáción keresztül.
2023. febr. 26. 04:06
 9/10 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem nagyonfurfingos, de most nagyon elmérte a farkát!

Persze az általa felépitett rendszerēben nem merik megmondani a való igazat, s igy fingja nincs mi a valóság.A serege rendesen lebőgött ês most se lenyelni, se kiköpni nem tudja ezt a balhét!

2023. febr. 26. 09:02
 10/10 Senior Séf ***** válasza:
53%
Okos, csak rosszra használja a tudását. És tudod, ha a jót rosszul csinálod, az közel sem akkora tragédia, mint amikor a rosszat jól.
2023. febr. 27. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!