Kitörés napja miről szól?
Figyelt kérdés
Ki vehet részt?2023. febr. 16. 22:53
21/26 anonim válasza:
miert is van lepontozva a 3.? fajnak a tenyek? ez egy neonaci megmozdulas, akar tetszik, akar nem. miert is ciki, ha neonaci, miert is nem vallalja az ilyen, hogy az, ami? az mar nem megy, mi...? ;-)
22/26 anonim válasza:
12., Kerdezonek: a nemetbol magyarba direkt erre a felvonulasra odasereglett nemet neonacik vettek reszt a szinten neonaci magyar gyulekezettel, tobb helyszinen is. Csak probaljak sokan mentegetni, elkenni, hogy nacik.
23/26 A kérdező kommentje:
16. Komment.? Köszönöm a válaszokat!
2023. febr. 18. 15:38
24/26 anonim válasza:
Mit nem lehet ezen megérteni!
Ilyenkor minden év február 11.-én összegyűlnek a világ legnagyobb vulkanológúsai Budapesten, és akkor tavalyi kitörés napja óta eltelt 1 év alatt kitört vulkánokról beszélnek, és tartanak rólúk előadásokat!
Nem tudom, hogy szegény tudúsokat miért kell ennyit bántani :(
Nem tudom hogy szegény tmiért kell anyit bántani :(
25/26 A kérdező kommentje:
:(
2023. febr. 19. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!