Szerintetek George Orwell helyesen látta a baloldal igazi arcát?
Egy spanyol baloldali lap szerint "Ma pacifistának lenni annyit jelent, mint támogatni Ukrajna győzelmét"
Erről csak az jut eszembe, hogy:
"A HÁBORÚ: BÉKE
A SZABADSÁG: SZOLGASÁG
A TUDATLANSÁG: ERŐ"
Mintha a mai világ jelszavai lennének...
#11 szia, jobboldali vagyok nem idióta. Én a te szemszögedből elfogadhatónak vélt dolgokra voltam kíváncsi, ezért írtam oda ravasz módon hogy "szerinted". A te morális elveid érdekelnek, vagyis inkább az, hogy alá tudod támasztani a kérdésedben és kommentjeidben írtakat, vagy csak ujjal mutogatsz mindenkire, aki nem ért veled egyet, és ide jársz kuncsorogni megerősítésért.
"Ezért baloldali, mert azt hiszi, övé az objektív igazság, a morális álláspont."
ez egy önkényes kijelentés, mint a balosokok antagonizálása, az antagonizáltak balisítása.
Nem értettem veled egyet, és egyből balozol. Ki is hiszi azt hogy övé az objektív igazság?
"Ki is hiszi azt hogy övé az objektív igazság?"
A balosak. Talán Ukrajnával kapcsolatban nem morális kérdéssé silányítják ezt az ennél sokkal bonyolultabb ügyet?
Nem értettem veled egyet, és egyből balozni kezdtél. Miért?
#19 igen, csak nálunk duplázódnak, triplázódnak az élelmiszer árak, a komcsi kormnyunknak köszönhetően, és nálunk az egyik legdrágább az üzemanyag, főleg a környékhet képest, lásd romániában, és szlovéniában is, ársapka nélkül majdnem annyiért van az üzemanyag, mint nálunk az ársapkás volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!