Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért van Magyarországon ez?

Miért van Magyarországon ez?

Figyelt kérdés

hogy le kell húzni a magyart ott ahol csak tudják...

Minél több az ember bruttója annál többet vonnak le tőle, hogy még véletlenül se tudjon jól élni itthon.

Miért nem csak egy adott összeget vonnak le mindenkitől

2023. febr. 9. 10:38
 1/9 MDaniel98 ***** válasza:
76%
Arányaiban pont annyit vonnak le mindenkitől 33.5%-t. Ha sávos adózás lenne és úgy kellene adózni, akkor a nagykeresetűek szinte biztos, hogy rosszabbul járnának mint most.
2023. febr. 9. 10:40
 2/9 anonim ***** válasza:
8%
Kell a lóvé szétosztogatni a nyugdíjasoknak, romáknak, mivel az ő szavazatuk igen sokat számít a választásokon.
2023. febr. 9. 10:41
 3/9 A kérdező kommentje:

Szuper.

És miért csak a 25 év alattiakat támogatják adókedvezménnyel?

miért nem lehet kibővíteni?

Én egyedülálló 26 éves nő vagyok...

2023. febr. 9. 10:45
 4/9 anonim ***** válasza:
68%

Adó: Te, máshol is vagy ugyanaz van, vagy aránytalanul többet vonnak le.

A fiatalok adókedvezménye nyilván azt a célt szolgálja, hogy betereljék a munka világba a fiatalokat, de valahol meg kell húzni a határt.

2023. febr. 9. 11:17
 5/9 anonim ***** válasza:
18%

3

"És miért csak a 25 év alattiakat támogatják adókedvezménnyel?

miért nem lehet kibővíteni?"

Szerintem mindenki örülne,ha nem kellene adózni..De hát az államnak abból van bevétele.Most a kormány tett egy gesztust,dobott némi alamizsnát ,hogy a fiatalok körében is népszerűsítse magát.A kibővítésre meg bizonyára nincs keret.

2023. febr. 9. 11:25
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
"Minél több az ember bruttója annál többet vonnak le tőle, hogy még véletlenül se tudjon jól élni itthon." Más baj van itt, én a 2 ezres években benne voltam a 48 százalékos levonásba és még is jobban éltem, mint most a 15 százaléknál.
2023. febr. 9. 12:06
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Romániában az élelmiszer áfa 5%, nálunk 27% + extra profit adó a boltoknak + chips és cukor adó.

De a birkákat ez se zavarja.

2023. febr. 9. 12:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Hm... figyelni kellett volna a suliban a százalékszámításnál..
2023. febr. 9. 13:06
 9/9 anonim ***** válasza:
5. Akkor sem lesz népszerű. Az okos emberek nem akarnak ott maradni és ehhez asszisztálni!
2023. ápr. 12. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!