Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha az unio bevezeti,hogy...

Ha az unio bevezeti,hogy rovarokat kell enni ti megeszitek majd?

Figyelt kérdés
2023. febr. 5. 08:59
1 2 3
 1/29 Andizsuzsi ***** válasza:
80%
Miért vezetné be?
2023. febr. 5. 09:03
 2/29 anonim ***** válasza:
12%

Lmbtq,migráns simogatás,most meg rovarevés.

Gondoltátok volna ezt az Eu csatalozáskor?

Mert szerintem normális ember nem csatlakozott volna az Eu- hoz az biztos.

2023. febr. 5. 09:04
 3/29 anonim ***** válasza:
87%
Dehogy is, nálunk nem lesz kötelező, mert a kormány megvéd bennünket. Szegény uniós polgártársaink a hanyatló nyugaton már nem lesznek ennyire szerencsések. Már látom ahogy például a német hatóságok ellenőrzik, hogy az ottaniak megették-e a napi rovaradagjukat, és aki elsumákolja azt megtömik.
2023. febr. 5. 09:09
 4/29 A kérdező kommentje:

Ja elnézést! Már be van vezetve

[link]

2023. febr. 5. 09:11
 5/29 anonim ***** válasza:
70%
Nem. Maradok az emberi fogyasztásra alkalmas élelmiszereknél.
2023. febr. 5. 09:12
 6/29 anonim ***** válasza:
75%
Ez teljesen agyrém, hogy rovarokat vagy rovarok által termelt váladékokat akarnak velünk etetni. Eddig bele sem gondoltam, hogy így megvezetnek bennünket.Fújj! Már dobom is ki a mézet meg a mézes süteményeket a kamrából.
2023. febr. 5. 09:16
 7/29 anonim ***** válasza:
83%

A világ Ázsiai felén elég sok rovart esznek, ha jol van elkészitve, füszerezve, nagyon finom lehet.

Miért a kolbász hogy készül? előszőr a disznó belélből kikaparják a szart, majd beletöltik a disznót... :D

2023. febr. 5. 09:22
 8/29 anonim ***** válasza:
76%
Engem viccen kívül érdekel az ízük. Még sose ettem.
2023. febr. 5. 09:38
 9/29 anonim ***** válasza:
20%
Natúr nem vonzó, de valami feldolgozott formában, adalékként felvágottban, fasírtban... nem zárkóznák el. Az is lehet egy állati eredetű fehérjeforrás.
2023. febr. 5. 09:42
 10/29 anonim ***** válasza:
61%
a baj az, hogy észre sem vesszük mibe is kevertek rovarlisztet, kitinőrleményt..ugyanis teljesítik az előírást, csakhát úgy tüntetik fel az élelmiszeren, hogy nem tűnik fel amlatin neve miatt..valamelyik nap egy milka csokin mutatta az eladó..kitinpor volt a híres milkába keverve.
2023. febr. 5. 09:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!