A magyarok európai értékeket akarnak vagy csak a nyugati fizetéseket akarják?
Én meg arra nem emlékszem, hogy mi EU-alapító tagok lettünk volna, és vétóztunk volna. ;)
Magyarul mi tudtuk, hogy milyen EU-hoz csatlakozunk, nem csak a gazdasághoz, hanem a társadalmi értékrend, stb. is megvolt.
A genderlobbi, multikultisztán, lmbtq stb mind csak az elmúlt 10-20 év szüleménye. Vesd össze pl Winston Churchill nézeteivel.
Pontosan így. Vannak európai értékeket képviselő magyarok, és itt nem az lmbtqifjebxufb és társaitól van szó, hanem munkamorálról, kötelességtudateól és kevesebb lopásról minden szinten. De a magyarok többségét ez nem érdekli, ezek üres szavak, mert mindenki lop, ez tök elfogadott. Mindenki kummant, ez is normális. A lényeg hogy ne tőlem lopjon (közvetlenül, az államot kijátszani viszont sikk), és a kummantás miatt ne nekem kelljen dolgozni. A legjobb, ha én is kummanthatok munka helyett, jó pénzért!
Szóval dőljön a lé, de számlát nem adok! Ez a magyar nyugatiasodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!