A magyar társadalom rasszista?
Amint szoba kerül bárhol a bérlakás rogram ami nyugaton és Szingapurban is alkalmaznak idehaza eszetlen cigányozásba kezd mindenki.
Mi ez ha nem rasszizus?
Ez egy természetes önvédelmi reakció a kisebbség szemétségeire.
Még Lakatos Attila cigányvajda is elismeri!
Igen. De a cigányok megítélése a környező és a balkáni országokban is hasonló.
Nyugaton kisebb az arányuk, ritkábban találkoznak velük és ott nagyobb a pc kötelezettség, de ott is sok emberben van egy bizalmatlanság a cigányok felé, még ha nem is mondják ki.
5.
Mondjuk Soros azért tesz érte önmaga is bőven, hogy utálják. Én már jóval a Fityiszes Sorosozás előtt sem kedveltem, beteges elfogultsággal viseltetik a saját népcsoportja iránt, mindig "civilnek" adja ki a saját kis gittegyleteit és ha épp unatkozik bedönti a Fontot.
Nem véletlenül van kitiltva elég sok országból!
6.
Általában hazazavarják őket, a franciáék még külön pénzt is adnak nekik, csak "húzzanak haza" Magyarországra és Romániába.
Lehet itt is ez kellene, hogy egy kis pénzért szervezni egy romatours-ot India irányába. Ajándékba kapják.
India így is túlnépesedett, nem várják vissza őket. Másrészt már évszázadokkal ezelőtt sem becsülték meg a cigányokat Indiában, kaszton kívüli, érinthetetlennek bélyegezték őket. Valószínűleg az otthoni kirekesztés is közrejátszott az elvándorlásban. A cigányok sem szeretnének visszatérni az őshazába, náluk nem jött létre olyan mozgalom a holokauszt után sem, mint a zsidóknál a cionizmus. A cigányok inkább maradnak, illetve élvezik az EU állampolgárság előnyeit, Nyugat-Európa felé emigrálnak a Balkánról is, nem Dél-Ázsiába.
Az ingyenélőket nem szeretik, aztán a cigányozás valamilyen szinten ennek a szinonimája.
De mondjuk szerintem is nevetséges amikor az államtól várod el, hogy gondoskodjon a lakhatásodról, közben meg csúcs mobilra, autóra minden hülyének futja, csak arra nem hogy a fizetéséből félre rakjon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!