A magyar kormány miért nem lép fel keményebben az ukránok pofátlansága ellen?
Mit vártál amikor egy háború idején a magyar kormány mindenhol keresztbetesz az ukránoknak?
Az összes ember halála aki magyar gyűlölet miatt hal maj meg orbán kezén szárad majd.
13, mielőtt okoskodsz, nézz utána figyelmesen, alaposan annak, hogy az elmúlt 10 évben milyen attrocitások, pofátlanságok érték a magyar kormányt ukrán részről.
Nem tudom amúgy, mikor hallottál olyan a magyar Parlamentben olyat bárkitől , hogy másokat kutyának nevezzen.
A másik : a délszláv háborúban is kényszersorozták a horvátok is, a szerbek is a magyarokat, mindenki a kisebbségeket szereti golyófogónak használni. Semmi nem változna akkor se, ha mi küldenénk a legtöbb fegyvert..
13, sok évig támogattuk Ukrajna EU és NATO tagságát, azóta léptünk ebben vissza, ahogy pár éve viselkednek velünk.
Köszönjék talán maguknak, hogy ekkora nagypofájúú bunkók, hogy még be se léptek egy klubba, de már ők osztják az ukázt a benn lévő tagoknak is .
Ukrajna ha jól emlékszem , szeptember 1 -jén kapott anno tagjelölti státuszt és szeptember 5-én már meg is hozták a kisebbségellenes nyelvtörvényüket .)))
A szlovákok és a románok is sunyik voltak, hogy az EU belépés után hoztak nyelvtörvényt, az ukránok meg enellé még hülyék is, mert ahogy tagjelöltek lettek, már meg is hozták a törvényt, nem izgatta őket, hogy ez gátolhatja-e a csatlakozásukat.
Amint látjuk, még egy háborút is kaptak érte a fejükre. Kiváncsi vagyok, Irina Farion még mindig ennyire soviniszta-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!