Ebben az országban ilyen sokan kést hordanak maguknál?
Amikor szar környéken laktam, én is hordtam magamnál kést is, gázspray-t is, önvédelmi célból.
De ahogy látom a hírekben, egyre több az idegbeteg ember, a balhé, villamoson, buszon, stb. mostmár nem csak a szar környékeken, hanem mindenhol.
Úgyhogy azon vagyok már, hogy mostantól már tökmindegy, hova mozdulok ki, állandó kellék lesz.
Illetve egy szúrásálló mellény beszerzésén is erősen gondolkodok.
4-es.
Hát én egy csomo vgány legénynél láttam már.
Anglia, Franciaország, Németo., Belgium nagyobb városaiban, azoknál van leginkább kés(legális fegyvertartás hiányában) akiknek szükségük is lehet rá, drog ügyek miatt, ismerősök, konkurencia keresi és ártalmatlanítani akarják, a balhé az a világon mindenhol egyforma, és aki benne van de nem mászik ki belőle, mert jövedelmezőbb, az tarthat attól hogy egy találkozás csúnyán is végződhet, ezért van kortól függetlenül az ilyen életet élőknél kés.
Közel-keletiek, törökök is csúnyán eltudnak bánni valakivel, aki tartozást halmoz, vagy bujkál.
Ezekről nem tudsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!