Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ebben az országban ilyen...

Ebben az országban ilyen sokan kést hordanak maguknál?

Figyelt kérdés
A bűnügyi hírekben általában erről lehet olvasni, hogy megkéseltek valakit, nyílt utcán, tömegközlekedési járművön, szórakozóhelyen, stb...komolyan az emberek miért hordanak kést maguknál?
2023. jan. 13. 18:48
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
Leírtad te magad,tehát felesleges megkérdezned hogy miért.
2023. jan. 13. 18:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom aki megkésel valakit az azért hord kést magánál hogy megkéselhessen valakit.
2023. jan. 13. 18:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Amikor szar környéken laktam, én is hordtam magamnál kést is, gázspray-t is, önvédelmi célból.

De ahogy látom a hírekben, egyre több az idegbeteg ember, a balhé, villamoson, buszon, stb. mostmár nem csak a szar környékeken, hanem mindenhol.

Úgyhogy azon vagyok már, hogy mostantól már tökmindegy, hova mozdulok ki, állandó kellék lesz.

Illetve egy szúrásálló mellény beszerzésén is erősen gondolkodok.

2023. jan. 13. 18:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
90%-ban cibbányok hordják. Én "magyarnál" egyedül az alja drogosnál láttam.
2023. jan. 13. 18:58
 5/10 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
81%

4-es.

Hát én egy csomo vgány legénynél láttam már.

2023. jan. 13. 19:01
 6/10 anonim ***** válasza:
89%
Miért baj, ha valakinél kés van?
2023. jan. 13. 19:07
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Az erőszakos bűnözőnél mindig lesz valami. Kés, pisztoly, gáz-riasztó, vipera stb.
2023. jan. 13. 19:14
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Anglia, Franciaország, Németo., Belgium nagyobb városaiban, azoknál van leginkább kés(legális fegyvertartás hiányában) akiknek szükségük is lehet rá, drog ügyek miatt, ismerősök, konkurencia keresi és ártalmatlanítani akarják, a balhé az a világon mindenhol egyforma, és aki benne van de nem mászik ki belőle, mert jövedelmezőbb, az tarthat attól hogy egy találkozás csúnyán is végződhet, ezért van kortól függetlenül az ilyen életet élőknél kés.

Közel-keletiek, törökök is csúnyán eltudnak bánni valakivel, aki tartozást halmoz, vagy bujkál.

Ezekről nem tudsz?

2023. jan. 13. 19:52
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Kecskeméttől keletre teljesen normális, hogy aki elmegy otthonról, viszi magával a rugóskést, pillangókést, vadásztőrt, ami van.
2023. jan. 13. 21:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Mert lőfegyverhez nehezebb hozzájutni
2023. jan. 15. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!