Andrew Tate koholt vádak miatt van most bent?
Figyelt kérdés
Kinek állhatott útjában? Az egész sztori ezer sebből vérzik, a tanúk is máshogy adják elő ahogy olvadtam, össze vissza írnak róla, meg olvastam olyat, hogy a hat lányból négy nem is tekinti magát áldozatnak. Nekem ködös az egész. Nem mondom, hogy az ember a tisztesség mintaszobra, mert ki tudja mit csinál, csak gyanús az egész. Ennyire nem tűrik a jobboldali véleményeket? Ő nem a msinstream szöveget tolta, mint sokan. Vagy miért akarja ennyire mindenki a csávó vesztét?2023. jan. 9. 19:26
A kérdező szavazást indított:
Tate szerintem is ártatlan, nekem se tiszta ez a sztori
TOP G
12 szavazat
1/5 anonim válasza:
Nem kellett volna krvakat futtatni, drogozni, meg kitudja még mit. A törvény így működik.
2/5 anonim válasza:
Nem ártatlan. Nem véletlenül van böriben. Így jár, aki nőket futtat, manipulál és szex munkára kényszerít. (Állítólag egy 14 éves kislányt is futtatott). Jó helyen van, maradjon is ott.
3/5 anonim válasza:
Ha koholt vádak alapján ülne előzetesben akkor az ügyvédei már telesírták volna a világsajtót. Elkapták a kopaszt :D nem baj, majd jön neki a Cobra hátulról :D
4/5 anonim válasza:
Nem tök mindegy? Kicsit lefaragnak az arcából, jót fog tenni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!