Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ársapka óta, kaptatok ársapkás...

Ársapka óta, kaptatok ársapkás terméket?

Figyelt kérdés

Felénk, eltűnt a pocokról az ársapkás tej, liszt, cukor. Farhát néha van, de keverik mellcsontal(bár, az egész inkább csont) olaj néha van.

Csirkemell csak a csont nélküli van, ami nem ársapkás.

Felétek mi a helyzet?

2023. jan. 5. 23:40
 1/8 anonim ***** válasza:
20%

folyamatosan....

Most is rogyásig vagyok vele itthon

2023. jan. 5. 23:42
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Tudok egy tuti helyet ahol 90%-ban eddig mindig kaptam 220 forintért tejet és 6 db a limit. Fejenként egy sörért elmondom.
2023. jan. 5. 23:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nagyon nem vadászom a kristálycukrot; a csuda tudja meddig elég egy kilogramm. Bő fél kiló van, ha látok, akkor lehet, veszek egy kilót; ez kristálycukor bőség tobzódás lenne nálunk.

Lisztet tudunk venni, a korlátozás miatt nem egyszerre, de folyamatosan tudjuk etetni a kenyérkészítő gépet, és jut ételkészítésre is.

Nem emlékszem rá, mikor láttam 2,8%-os tejet, bárhol.

Étolajat is tudok venni, legalább 2 liter mindig megengedett volt. Néhány hónapi kihagyás után már sütő étolajat is tudok folyamatosan venni.

Húsügyek nagyon nem izgatnak; nem viszem túlzásba a vásárlását, és nem a most hatósági árasakat vettem sok évtizeden át, nem változtattam.

2023. jan. 5. 23:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Lisztet igen, mást nem, nem is keresem őket. Cukrot utoljára egy éve vettem, két kilót, másfél még megvan. Egy cikk érint érzékenyen, az a tej, egy riskafarm kevés nekünk és baromira zavar hogy soha, sehol nincs 2.8-as tej, csak kétszer annyiért 1.5-es.
2023. jan. 6. 00:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Kristálycukrot egyszer a negyedik boltban kaptam, Intersparban. Úgy tudtam venni, hogy töküres volt a polc, de oda volt tolva egy raklap cukor. Az árufeltöltő srácot megkérdeztem, mondta, hogy nemsokára kezdi pakolni a cukrokat. Nézegettem másfelé egy jó tízpercet, aztán mikor visszamentem, MÁR ki volt pakolva és MÉG nem volt elkapkodva. Vettem is rögtön 2 kg-ot, vagyis az engedélyezett maximális mennyiséget.

Hiába, Abszurdisztánban élünk!

2023. jan. 6. 01:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert az egyes felvásárolta.
2023. jan. 6. 05:34
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Tejet nem találok,a többi van.
2023. jan. 6. 06:50
 8/8 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Lisztet tudok, cukrot nem nagyon szoktam venni, tejet hetek óta nem találok.
2023. jan. 6. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!