Ársapka óta, kaptatok ársapkás terméket?
Felénk, eltűnt a pocokról az ársapkás tej, liszt, cukor. Farhát néha van, de keverik mellcsontal(bár, az egész inkább csont) olaj néha van.
Csirkemell csak a csont nélküli van, ami nem ársapkás.
Felétek mi a helyzet?
folyamatosan....
Most is rogyásig vagyok vele itthon
Olyan nagyon nem vadászom a kristálycukrot; a csuda tudja meddig elég egy kilogramm. Bő fél kiló van, ha látok, akkor lehet, veszek egy kilót; ez kristálycukor bőség tobzódás lenne nálunk.
Lisztet tudunk venni, a korlátozás miatt nem egyszerre, de folyamatosan tudjuk etetni a kenyérkészítő gépet, és jut ételkészítésre is.
Nem emlékszem rá, mikor láttam 2,8%-os tejet, bárhol.
Étolajat is tudok venni, legalább 2 liter mindig megengedett volt. Néhány hónapi kihagyás után már sütő étolajat is tudok folyamatosan venni.
Húsügyek nagyon nem izgatnak; nem viszem túlzásba a vásárlását, és nem a most hatósági árasakat vettem sok évtizeden át, nem változtattam.
Kristálycukrot egyszer a negyedik boltban kaptam, Intersparban. Úgy tudtam venni, hogy töküres volt a polc, de oda volt tolva egy raklap cukor. Az árufeltöltő srácot megkérdeztem, mondta, hogy nemsokára kezdi pakolni a cukrokat. Nézegettem másfelé egy jó tízpercet, aztán mikor visszamentem, MÁR ki volt pakolva és MÉG nem volt elkapkodva. Vettem is rögtön 2 kg-ot, vagyis az engedélyezett maximális mennyiséget.
Hiába, Abszurdisztánban élünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!