Tehát fejlett gazdaság, óriási fejlesztőkapacitás és gyártókapacitás minden téren, saját hatékony és sikeres űrprogram, világszínvonalú hazai hadiipar, erős hadsereg, átható nacionalizmus.
Ahogy írták Izrael sikere mögött erős faktor az USA és a külföldi gazdag zsidók támogatása. Amit viszont helyben nagyon jól csinálnak az az hogy nagy hangsúlyt fektetnek az oktatásra, K+F-re, magas hozzáadott értékű, modern iparágakra. Magyarország ezzel szemben továbbra is az "olcsó munkaerő szereli össze a BMW-t" stratégiára épít..
2022. dec. 30. 19:23
12/41 anonim válasza:
A zsidó banktőke meghatározó Izrael sikereiben
2022. dec. 31. 07:54
13/41 anonim válasza:
Egyvalamiben viszont hasonlítunk Izraelre: ugyanazok irányítják mindkét országot.
2022. dec. 31. 08:32
14/41 anonim válasza:
Az átható nacionalizmus már rég megvan, a többi sajnos kizárt. És NEM CSAKk azért, mert BiBi nem csak egyn szermesztert végzett Oxfordban, hanam a középiskolát is US-ban (assem Bostonban), és az MIT-n szerzett MSC-t (Business Managementbõl), + 2 szemeszter Harvard (ha jól emléxem politológia).
2022. dec. 31. 12:33
15/41 anonim válasza:
#14 Ez butaság.Nincs itt Magyarorszagon semmilyen átható nacionalizmus.Izraelben egy legkevésbé nacionalista polgár olyan, mint Magyarországon az, akire rásütik, hogy "szélsőségesen nacionalista".
Oszt akkor(direkt így írtam) ezzel nem megsérteni akartam az izraeli polgárokat/zsidókat, mielőtt rámtánadnának.
2022. dec. 31. 13:24
16/41 anonim válasza:
#14 Nincs olyan nemzet - legalábbis én nem tudok róla -, amelyik kevésbé lenne nacionalista, mint a magyar. Sajnos.
2022. dec. 31. 13:29
17/41 anonim válasza:
#16 Mert nem a valóságot nézed, azért.
Az izraeliek, a törökök, az ukránok-ezek kapásból eszembe jutottak- sokkal nacionalistábbak alapból a legszélsőségesebben nacionalista magyarnál, ami (sajnos) egy apró kisebbség.
Én nem látok kivetni valót a nacionalizmusban, BÁR, az is igaz, hogy az ukránok nem simán nacionalisták, hanem konkrétan soviniszták, nácik.
2022. dec. 31. 13:34
18/41 anonim válasza:
Sőt, akár a szlovákok, de még a románok is sokkal nacionalistábbak a magyaroknál.
Tudom, neked a nacionalizmus szitokszó, a magyarokat meg utálod, de nyisd ki a szemed és rájössz, hogy igazat mondtam.
2022. dec. 31. 13:35
19/41 anonim válasza:
Mondjuk egyébként a franciák sem piskóták ilyen szempontból, csak nekik szabad, mert hát ők a franciák.:)
2022. dec. 31. 13:36
20/41 anonim válasza:
#16, Jaj, félreértettelek, bocsi.De azért fenntartom amit írtam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!