Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Vajon idén is egy fiatal roma...

Vajon idén is egy fiatal roma lány gyereke lesz az év elsőszülőtte? Novák Előd meging hergelni fog miatta?

Figyelt kérdés
A nagycsaládos életvitelt hírdetik, az a céljul, hogy a nők ne 30 felett szüljenek, de ebbe ne tartozzanak bele a romák? Mégis ezt hogy gondolja? Minden élet számít kivéve, ha roma, bevándorló, mélyszegénységben él, hajléktalan stb...? Hogy van ez? Nem képmutatás ez?

2022. dec. 27. 15:32
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

30

Nem én tettem, és nem is mondtam hogy egyetértek vele.

Az tény hogy az elkövetőket motiválta amit előtte csináltak a cigányok, és a hatóságok töketlenkedése.

Szögi Lajos, Kozma, stb...

Baj szerintem ott van inkább, aki csak azért hagyja nőni kezelhetetlenre a problémámat, mert annak a kezelése nem volna PC...

És de, különbek vagyunk

Miattunk nem költözik el a szomszéd, nem járkálunk ki be a börtönbe, és nem szülünk 8 álltálánosra 7 puját, meg a családira.

Nem reggnek tőlünk a vidéki idősek...

Dolgozunk,adót fizetünk, csak nem értünk egyet jelen esetben veled, És Te rögtön minket itélsz el, nem azokra akik több száz év alatt sem voltak képesek normális életvitelt folytatni.

Na ez a baj!

2022. dec. 29. 20:24
 32/35 A kérdező kommentje:

Motiválta az, amit előtte csináltak a cigányok, ezért random lőnek emberekre??? Mi van??? 4 éves kisgyereket, épp dolgozni induló kisembert??? Semmi közük nem volt az általad felsorolt ügyekhez, csak azért ölték meg őket, mert cigányok és a gyilkosok elborult agyú, magukat felsőbbrendűnek gondoló fajgyülölők.

Nem, erre nincs semmi mentség!!!

2022. dec. 29. 21:57
 33/35 anonim ***** válasza:

Igen, motiválta őket, ezt ők mondták.

Mit nem lehet ezen érteni?

2022. dec. 29. 22:17
 34/35 anonim ***** válasza:
Úgy néz ki, most nem cigány született elösször...
2023. jan. 1. 21:45
 35/35 anonim ***** válasza:
Kisfiú lett az idei első magyarországi gyerek (legalábbis az állami intézményekben). A Záven nevet kapta.
2023. jan. 1. 22:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!