Vajon idén is egy fiatal roma lány gyereke lesz az év elsőszülőtte? Novák Előd meging hergelni fog miatta?
#10 vagyok, utolsó szór elírtam:
ha tényleg annyira rossz a mi hazánk akkor miért kell hazudni róluk? 😉*
idézzél már valamit amiről egyértelműen kiderül hogy rasszista/náci párt! ja hogy nem tudsz? hoppá...
Én nem írtam hogy rasszista/náci, de te már bizonyítékot kérsz rá, sőt már el is döntötted hogy nem tudok adni...
Amúgy a rasszista kifejezés mindenképp ráillik, a náci már nem.
ha rasszistának gondolod akkor linkelj már be valami konkrét dolgot c: na? hajrá! ne hazudj hanem tényt is mutass
Sajnos államilag elismert, hiteles rasszista bizonyítványt nem tudok mutatni, de megéri megnézni pl az alábbi videót, hogy pontosan milyen emberek képviselik az aktív mihazánk szavazókat:
Ez olyan, mint amikor a cigánykérdés elhallgatásáról kéritek számon a többi párt szavazóit. Mindketten tudjuk hogy a mihazánk 2 csoportra épít: a covid oltás ellenesekre és azokra, akik szerint a cigányság a legnagyobb probléma magyarországon.
16
"és azokra, akik szerint a cigányság a legnagyobb probléma magyarországon."
Valószínűleg azoknak van igazuk, akik ezt gondolják a nagyobbik problémának.
Pénzel , szakértelemmel, akarattal, idővel, egy elcseszett oktatást, egészségügyet rendbe lehet rakni.
De ha túl sok lesz a cigányokból, tekintve hogy jelenleg áthídalhatatalan szakadék van köztünk, és köztük, és nem a mi hibánkból, akkor ez az ország élhetelen lesz.
Felvetül a kérdés, hogy a balos ellenzék miért tagadja ezt el?
18
A Mi Hazánk roma programját ismered egyáltalán?
Mert van benne bőven alternatíva..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!