Nem unjátok már a turbómagyarokat?
ma 19:01
Te nagyon rosszul fogod fel a dolgokat. Ha nem szedik szét az akkori Magyarországot, akkor is szétment volna. Nem véletlen volt a 12 pontban, hogy Unió Erdélyel. Már akkor is rohadt sok volt a nemzetiségi. Igazából nem is a mi hibánk, mert nagyon sok más néptől telepítettünk be embereket, mivel sokszor írtották a magyarokat mind a tatár, mind a török, stb... Szóval kár ezen siránkozni. Tudom, hogy igazságtalan volt, de akkor is. Túl kell ezen lépni. Én tulajdonképpen a területet lesz_rom. Az emberek fontosak. De azokat viszont úgy utalám, akik azzal jönnek hogy így a franciák úgy a franciák, stb. Kicsit utánna néztem (na nem mindennek) és azt találtam, hogy még a németek és az oroszok is szét akarták szedni a Magyar Királyságot. Egyszerűen ez politikai érdeke volt sokaknak, sajnos. A politikában nincs se barátság, se gyűlölet, az objektív. Szóval nem kell így lefesteni a dolgokat, mert a világ nem fekete és fehér. Amúgy is ott vannak az osztrákok kisebb területen mint mi és mégis milyen jól megy nekik. A magyarok még ezt a kicsit sem tudják megbecsülni. Mindig, amikor pestről megyek haza vonaton lehet látni, hogy a természet, hogy össze van mocskolva. Tiszta szégyen! De pesten dettó, ott van is szemetes és mégis a csikkekel van teli a járda.
A szlovákoknál sem mindenki utálja a magyarokat. Amit meg mondasz, hogy nyelvtörvény azt azért lépték meg, mert ezzel szereznek szavazatokat. Egyszerűen nem értem, hogy lehet így kollektíven népeket utálni.
ma 19:09
Pont, hogy az őseink írtották tűzzel vassal az ősmagyar turul sámán baromságokat, hogy beilleszkedjünk Európába. Ők inkább téged szégyellnének, mivel nem tiszteled a "munkájukat".
"Hat nek oket is felhasznaltak last Jugoszlavia esete"
ezt nem egészen értem, de azt tudnod kell, hogy Jugoszláviában három civilizáció képviseltette magát. A muzulmán albánok, a szerb ortodoxok és a nyugati-keresztény horvátok. Pont, hogy a nem nyugati civilizáció keverte ott a balhét. Nem olvastad a civilizációk összecsapását Huntingtontól, alapmű.
ma 19:15
Ritka hülye lehetsz mivel még Erdély belsejében is volt magyar többségű település pl: Fogaras,.Évszázadok óta hol élsz te ember?
Az oláhok a 13.században települtek be ez igaz de akkor még csak 1-2 falut alkottak.Az igazi fellendülés a 17. 18. században volt a török által elpusztított magyar falvak helyére települtek ezek a primitív kecskepásztorok.A belső Erdélyi magyarság száma 1784-ben nagyon lecsappant az oláh mészárlás miatt.1849 magyarokat ültek meg brutális kegyetlenséggel akkor amikor a honvédek harcoltak a fronton és megismétlődött 1944-45-ben is amikor újra megmutatták mennyire primitív barbár nép az oláh.
ma 19:20
Én nem fogok túllépni rajta és így van velem együtt még több millió ember minden eszközzel küzdeni kell a magyar földért.
Egyébként büszke lehetsz magadra méltó utódja vagy a Linder féle mocsadékoknak.
ma 19:55
Te meg arra lehetsz büszke, hogy vért áldoznál azokért a földekért, ahol már magyar alig van kivéve Felvidék és Erdély. De ha Erdélyt vissza is szereznénk, mit csinálnál a több millió románnal? Most is elég gondunk van a kisebbségekkel. Egyszerűen nem tudod mi a realitás! Egy álomvilágban élsz. És mint írtam itthon is lenne mit tenni. Erre sem tudunk vigyázni, egy pöcegödör az ország, mert egyszerűen a magyarok többsége nem ismeri a szemetest. Arról nem is beszélve, hogy ha visszacsatolnák a régi területeket az gazdaságilag egyenlő lenne a harakirivel és te meg a kedves családod éhenhalnátok. De szerintem sokan. És érdekes, ott vannak a szlovének kisebb állam, mint mi és még ők is jobban állnak, mert nem azon sajnálkoznak, hogy mennyire igazságtalan volt a történelem velük. De egyébként külföldön is hallani, hogy a magyarok annyira pesszimisták, széthúzóak. Ilyen hozzáállással nem lehet országot építeni!
ma 20:06
"ahol már magyar alig van kivéve Felvidék és Erdély"
Oh, mit számít az a majd fél millió magyar ugye?
"csinálnál a több millió románnal?" Ugyanazt amit ők velünk kitelepítés de szerintem mennének azok maguktól is vissza a Regátba.
"Erre sem tudunk vigyázni, egy pöcegödör az ország"
Köszönd a komcsiknak meg azoknak a hülye embereknek akik rájuk szavaztak vagy csak elég megemlítenem az a rendkívül nagyhatalommal bíró vallási-faji kisebbséget ami egy egész nemzet feled uralkodik (direkt nem mondtam ki).
"ha visszacsatolnák a régi területeket az gazdaságilag egyenlő lenne a harakirivel"
Annál nem lenne rosszabb mint ami Trianon után volt és lásd Horthyék milyen szépen rendbe szedték az országot.
"hogy a magyarok annyira pesszimisták, széthúzóak. Ilyen hozzáállással nem lehet országot építeni!"
No, akkor legyünk optimisták. Trianon revíziója már nem realitás de azért legyünk optimisták?
Döntsd el mit akarsz mert kezdesz egyre nevetségesebb lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!