Elképzelhető, hogy a jövőben betiltják a heteroszexualitást?
Tiltsák be nyugodtan, akkor majd minden volt heteroszexuális emberből biszexuális lesz, aki hát mit ad isten, nem tud azonos nemű párt találni, csak ellenkező neműt, milyen szomorú :D
Én egyébként az ilyen ostoba kérdéseket tiltanám be, ha már eljátszogatunk a gondolattal...
Aztán mégis hogyan, te lángész? El tudom képzelni, ahogy a heteroszexuális politikusok hoznak egy ilyen törvényt, aztán a heteroszexuális rendőr letartóztatja a heteroszexuális gyanúsítottat, akit majd a heteroszexuális ügyész bíróság elé állít, hogy a heteroszexuális bíró, illetve bizonyos országokban a heteroszexuális tagokból álló esküdtszék börtönbüntetésre ítélje, ahol össze lesz zárva a többi heteroszexuális "bűnözővel", akikre majd heteroszexuális őrök fognak vigyázni.
Hány másodpercig gondolkodtál ezen a témán, mire kiírtad ezt az ostoba kérdést? A helyedben remélem, hogy egyszámjegyű a szám, mert ha te ennél több időt szántál arra, hogy ilyen bugyuta dolgokon gondolkodj, akkor én csak a jégcsákánnyal elvégzett önlobotómiát tudom ajánlani gyógymódnak...
> Elképzelhető, hogy a jövőben betiltják a heteroszexualitást?
Elég jó a fantáziám, de ezt nehéz elképzelnem. Főleg az ehhez szükséges jogszabály betartatását, a jogszabálysértés szankcionálását…
> Pl. arra hivatkozva, hogy túl van népesedve a Föld.
Hát úgy az egész Föld igen. De a nyugati világ népessége eléggé stagnál, sőt inkább csökkenő tendenciára lépett. Sőt ebben lassan követ minket Ázsia is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!