Ha véletlenül sikerül elkerülnünk a világháborút, akkor... A mostani borzalmas életmód és a középkorúak elég nagy halandósága meg fog látszódni hamarosan a várható élettartam nevű statisztikán?
Az átlagéletkor jelenleg is növekszik.
Innen kezdve mi a kérdésed?
Ez most butaság volt.
A társadalom azért öregedő, mert kevés a születés, ennek nincs köze az átlagéletkorhoz.
Jelenleg az növekszik. Ha nem lesz világháború, akkor tovább fog növekedni.
Nem.
Az várható élettartam....
Esetleg az zavarhat meg, hogy születéskor várható átlagos élettartam.
Várható (...) élettartam.
De miért nem gondolsz bele, mit jelenthet a szó, amit használsz? Lusta vagy, vagy pedig buta? Bocsánat, tudom, hogy ez nyers, de ilyekor ez jut eszembe....
Amúgy pont arról szól a kérdésem, hogy irreális a születéskor várható élettartam és hogy valószínűleg csökkenne III. világháború nélkül is.
Igen nyers, mivel nem is én használtam a kifejezést, az egy másik hozzászóló volt...
És miért ne lehetne az átlagéletkor az átlagos elhalálózási életkor? Elvégre az már nem várható, mert múltbeli adatok alapján van számolva, halott emberek életkorából
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!