Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi folyik a magyar egészségügybe?

Mi folyik a magyar egészségügybe?

Figyelt kérdés
2022. dec. 12. 19:34
 1/10 anonim ***** válasza:
3%
Duna
2022. dec. 12. 19:37
 2/10 A kérdező kommentje:
Nagyon para, amiket láttam már betegnek se mennék be, legalábbis erre az osztályra, inkább meghalnék itthon.
2022. dec. 12. 19:40
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem a teljes katasztrófa.
2022. dec. 12. 20:33
 4/10 árokpart ***** válasza:
59%
Így nem lehet általánosítani. Sajnos minden szakmában vannak nem pont odaillő emberek , de ezeket a szakma előbb-utóbb elmarja, mert miattuk van ez az állapot. Nagyon sok függ attól, hogy melyik osztály. Vannak olyan osztályok ahol nagyon sok feladatuk van a nővéreknek és tényleg kevesen vannak így kevés nővérre jut sok beteg. Vannak olyan osztályok is ahol rendesen, szervezetten működik a betegellátás. A legnagyobb problémák azokon az osztályokon vannak, ahol szinte a legtöbb betege egyáltalán, semmilyen szinten nem tudja mégcsak minimiálisan sem ellátni magát és ehhez párosul, hogy teszem azt 25 betegre 3 növér jut. A konfliktusok nagy része általában ezeken a helyeken van.
2022. dec. 12. 20:36
 5/10 anonim ***** válasza:
6%
Javulás.
2022. dec. 12. 21:04
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Közelgő összemomlás.
2022. dec. 12. 21:08
 7/10 A kérdező kommentje:
6. Ja hát elég valószínű mert én is mondok fel, akikkel kijöttem a fele már elment, nem társulok ahhoz ami itt folyik, meg amilyen hangnembe állnak mostanság hozzám, inkább elmegyek valami boltba azt még többet is hozok haza, de legalább nem tesznek tönkre (és nem a betegekről van szó..)
2022. dec. 12. 21:41
 8/10 anonim ***** válasza:
várakozás helyett alvás van.
2022. dec. 12. 22:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Van?
2022. dec. 13. 00:11
 10/10 kretens ***** válasza:
Én arra lennék kiváncsi hogy ha valaki vastagbél vagy vékonybél ileus-al bemegy a kórházba mondjuk reggel 8-kor akkor kb mikor kerül műtőbe?Én úgy tudom az ilyen betegség akutnak számit.Tehát jobb nem lesz hanem minél tovább várnak vele akár halálhoz is vezethet.Ilyenkor elvileg sűrgősebb mint egy elektiv műtét?Vagy lemegy a napi elektiv program aztán utána hirtelen olyan akuttá válik hogy a műtösszemélyzet akik egész nap bent álltak elektivekben enni inni sem tud hanem futás reggelik dolgozni étlen szomjan?
2022. dec. 17. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!