Amelyik férfi azt mondja hogy arab, afrikai országokban kéne feminizmus és nem itt, az tulajdonképpen jobban aggódik az arab nőkért mint az itteni fehér nőkért?
Ott lenne is értelme vergődni, nem itt ahol már mindenben egyenlőek a nők és számos természetes különbség is elvan tüntetve, de ügye a maradék felszámolásáért továbbra is küszködnek. Legujabb agymenésük a kvóta a cégek vezetőségében, magyarán értsd azt alatta hogy ha ott felmond majd egy nő, mindenképp nőt vesznek fel a helyére, mert muszáj tartani a létszámot. Természetesen a bányában, vagy a hadseregben esetleg a szemétszállításban nem akarnak kvótát, na meg a sportban sem akarnak férfiakkal versenyezni. Csak olyan területeken erőltetik a hülyeségüket amelyek valamelyest szubjektívek, vagy legalábbis nem olyan könnyen kimutathato eredmények vannak, tehát sportban pl. pontos eredmények vannak, ott nem lehet kamuzni.
Az is világos hogy azokon a területeken meg ahol a férfiak szenvednek hátrányt, pl. az oktatás területe, ami a lányokra van szabva, pláne a korábbi érésük folytán azt leszarják.
#7 aha, tehát a “mi” itthoni ügyünkbe, hogy férfi, vagy nő a vezető abba nehogy beszóljon egy külső fél, de mi nyugodtan pofázzunk bele más országok ügyeibe, jól értem?
Tudnál erről a “köztudomású tényről” (“ amikor köztudomású tény, hogy a nők a legrosszabb főnökök, maguk a nők mondják ezt”) linkelni egy hiteles kutatást?
8-as csak abban a statisztikában hiszek amit én hamisítok, az én tapasztalatom pedig azt mutatja hogy a nők nem szeretik a női főnököket, de úgy alapvetően is nagyobb szethuzasrol, askalodasrol beszélnek egymás közt akarmilyen viszony is legyen köztük.
"#7 aha, tehát a “mi” itthoni ügyünkbe, hogy férfi, vagy nő a vezető abba nehogy beszóljon egy külső fél, de mi nyugodtan pofázzunk bele más országok ügyeibe, jól értem?"
Hát igazából ezt se tartom helyesnek, de ha valahova belepofazunk, ha valahol jogos a belepofazas az ott van, nem itt.
Az az igazság hogy a feministák elértek mindent amit kellett, na de ugye az ilyen embereknél nem úgy van, hogy na elértem a célom, holnap már lehet mást csinálni, nem, nekik jó ez a pozíció, jó ez a kis pénz, találnak mindig valamit amibe beleköthetnek, amiért harcolhatnak, akkor is ha már épp nincs is miért és már teljesen abszurdba megy át a dolog. Qrva idegesítő, hidd el, ha mindent teljesítenél amit most szeretnének, holnap kitalálnának újabb dolgokat, sose állnak le és ma már oda jutottunk hogy károsak a társadalomra nézve, nem csak a férfiakra, a nőkre is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!